爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

常平SN体验新到风骚大波霸980号超正点

zybt 发表于 2013-5-13 18:16:53 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
原创酒店名称:常平HH天悦国际酒店
技师号牌:980
消费价格:850¥原来950钱
妹妹素质:99
首先在此感谢论坛各LY的指导同分享!
本L系广州“机场”早已打滚多年,平均一星期一次,珠海亦有踩过几次点.DG的CA,CP之类只闻其长.自从睇过本论坛LY的介绍及广告比较,对"天悦国际"向往不已.打算星期一坐"和谐号"直奔该处,但星期日已经按奈不住.找到天悦国际阿民部长电话就马上出发了.
交通途径:
晚上十一点钟本来开车过去,但朋友话开车麻烦又夜又唔识路
正发愁冇车去,随手打部的士问司机大佬边度有DG回头车.(特别感谢此司机大佬)哩个司机大佬即刻搭左我地去广园东路,远远就到成班DG的士,DG的士开价二百五十,俾我地杀到二百.(其实我地LY去DG最怕就系揾交通工具麻烦,有条甘方便线路,第日组埋几个LY好过坐和谐号)  
选秀:
上车首先俾左个电话阿民部长订房,话系本论坛L友(依招好好用,讲明本论坛力量大啊)一个钟多D就到咗到HH酒店.见到部长,(讲广州话同声同气)咪讲甘多入房选妃.部长服务几好,问钟意D咩类型,我话第一次黎,加上本L钟意样靓身材正(费话).首先俾左好几个囡囡入黎,睇见D之前相册中睇到既制服不免有D兴奋,好几条JS素质都不错,青春可爱.同个F同时选中NO.393,部长话先留底先,仲有慢慢选.跟住一入来十个,哇,本L立刻眼都花埋.真系后浪推前浪,本来以为NO.393不错,点知后面仲有正野,真系本L见识少,最后来多六,七个,成房排成一字,等部长介绍完后.(都话泡过吓珠海啊,但相比之下真系无得比啊).本L其实对NO.393都几有feel,加上又唔系好贵.但一睇左ol装既NO.980,即刻转呔,实在好得(对波好坚挺).贵D都无所谓啦.本L点左NO.980完成对白领果种征服感,之前果个393留翻俾我兄弟.
服务:
同个980调下情先,着住黑色长筒丝袜,金色高跟.皮肢好白净,摸落去都几滑,玩得都几放下,讲话唔系多,但胜在有feel,(吃得野味多,想吃斋)要点做就点做,真系乖.一入房本L就倒在床上,个JS好自然甘就用她的小嘴在本L小DD游走一番,可能本L一个星期未有出过货,十分钟后顶唔住她那柔软的小嘴,最终暴咗系口入便.感觉本L的子孙俾她吸干甘.跟住调喜一翻,然后玩水床,真系所谓的"水乳交融".刷干净水,又回到床上,继续服务,ISO,种种姿势动作挑到本L欲罢不能,最后以"小狗"式完成第二次.跟住小息一番又继续.可惜时间有限,到电话响左仲未完事,亦好不要太勉强,免得伤身.最后仲要调戏一翻先离去.睇住她着衫又有反应,临出门仲要系后面抱抱抽下水.哈哈....

体验感:
咁方便既交通方法,以后组队去就节约唔少,加上DG的性价比真系比广州好好多,广州起个机都要几旧,以后都要改一月一DG啦.有咗哩次经验,下次就轻驾轻就熟啦~
小弟文笔不才,长尽服务未能详叙,希望各L体谅,只想和大家分享吓心得.可能因为BL比较靓仔,所以囡囡配合咗几张体验照,终于做咗一次冠希,盼多加分,多谢!

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

u153371291 发表于 2013-5-13 18:20:12 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
顶顶顶顶顶顶顶顶顶大大

lingyu 发表于 2013-5-13 18:44:25 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

kolituko 发表于 2013-5-13 18:54:47 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
bbbbbbbbbbbbbbbbbb

a12332123 发表于 2013-5-13 20:10:23 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
goodgood88

a1101234 发表于 2013-5-13 21:05:50 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
滴答滴答滴答的131

3980 发表于 2013-5-13 21:39:36 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看来爽吧 看来爽吧

lkw00001 发表于 2013-5-13 21:47:00 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
好东西当然不能错过了!!!!!!!!!!!

bruce 发表于 2013-5-13 21:53:49 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
d d d d d d d d d d d d d d

goon7002 发表于 2013-5-13 21:57:21 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
自从睇过本论坛LY的介绍及广告比较,对"天悦国际"向往不已

发表回复