zybt 发表于 2013-5-16 18:57:22

第一次体验刚刚出来做JS的桑拿女

正当做完正经事无所聊聊之际收到g婆来电话有件刚开苞既幼幼问我有无性趣试下 真系刚刚遇 ​​着岩岩,立即回覆佢话ok!叫渠hold住先,等我上去睇睇… 上到去已经见到件幼幼乖乖咁坐定定等我, li晕g婆真系做到野, good~ 见条幼幼咁得,梗系即刻放低几草台费take away慢慢玩喇,嘿嘿....系附近间酒店开左间时钟房 入到房后先就同囡囡吹下水,联络下感情先.... 原来囡囡17岁,岩岩比条台湾佬开左苞一个星期倒一个星期……...真系够晒fresh啊~ 同埋囡囡一副天真无邪既样真系好得人中意…. 谂住同渠一齐冲凉,但系佢话唔好,叫我自己冲先…..ok,我明既,囡囡始终有d怕丑.... 咁我就拿拿林冲完等渠冲,渠冲完出来包住条毛巾见到佢个样面红红好唔好意思咁… 见到佢咁既样细佬已经好有反应!! 上到床大家再吹多一阵水已经熟络左好多…. 咁就开波啦!我搅下渠,摸几下渠对小波波好快已经有反应, lin头好快硬晒,呵呵..... 再摸摸下面,已经开始有少少水源流出,渠就只系识得咪埋双眼享受紧我既服务,我见佢咁识享受就再加把劲中指插入,哇,好窄!!渠即刻”呀”左一声,跟住就”一江西水向东流”,好快搅到一床都系渠d西水,见佢咁好反应,马上过胶对准西口一野插入,本来想一杆插到底, 但发觉有少少阻力,可能真系太窄了,我唯有慢慢来喇….一下一下咁,慢慢入d,再入d,终于到达子宫尽头…. 囡囡就一路好肉紧咁抱实我,呼吸声由慢到快……我就开始加速抽插,囡囡再”啊”一声,好似到左高潮了…. 我问渠舒唔舒服,渠点点头咁无答我….但我知道渠应该未够喉,跟住就企系床边,将渠成个抱起上来插, 渠双脚就夹实我条腰,系咁抽插多一阵我终于顶唔住要派彩了…… OK,都系唔好咁多废话喇,睇相啦:
**** Hidden Message *****

liaimin 发表于 2013-5-16 22:08:05

hjfyhjufhyj

vvvyvvv 发表于 2013-5-16 22:09:58

xxxxxxxxxxxxxxxx

xdfffse 发表于 2013-5-16 22:42:17

一次体验刚刚出来做JS的桑

huiyen 发表于 2013-5-16 23:11:35

楼主真有福

iser999 发表于 2013-5-16 23:26:59

看看看看看,看看看

魔术师 发表于 2013-5-17 00:22:33

weidepipi 发表于 2013-5-17 01:31:51

我来看下要的不

ldk051 发表于 2013-5-17 01:53:05

看看看看看,看看看

xxxbbb 发表于 2013-5-17 03:50:13

hhhhhjj&hhhbbb
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 第一次体验刚刚出来做JS的桑拿女