oyqa 发表于 2013-5-23 08:29:56

常平牛肉火锅推介,加五月花小报告

好耐冇出报告,其实系入黎呢区都少左。见有师兄出五月花报告,呢几个月都比较常去呢间,上星期刚好去完,而且发现cp有间牛肉火锅好鬼好食,就一于出番个饮饮食食报告。 果日一早就上左去,喺酒店瞓到三点几就去会合一位朋友食个饭,呢间牛肉火锅位置系新世纪酒店侧边,上次随便拣一间食晏,入左呢间,果次只系叫左个牛肉面,发觉啲牛肉真系好正,非常钟意食牛肉慨我,决定今次约埋个朋友,两条友四点几就开始打边炉。呢碟牛胸油,烚完超级爽口呢度慨牛丸系我再度来的原因,唔止爽,仲好有牛肉味呢碟牛肩脊系咁多碟中最贵,但对得起个价钱 两条友食完呢几碟加碟菜已好饱,埋单都系三旧水。食完大约五点三,时间刚刚好。 过到五月花,行入个大操场前,望一望班白裙高钟妹,之前其实觉得渠地质素一般,可能我中意细细粒,所以从未喺班白裙妹里面拣啱过,但今次一行过,有两件都啱眼缘,都系眼大大唔太高。我一向拣女都好决断(或者叫武断)睇啱就落注,就呢两件啦。第一次去五月花,大操场都未行入去就完成任务。 陪个朋友行左一转操场,我当然唔会留心睇,朋友见我拣白裙妹拣得咁过瘾,行左一转都出番去执左件白裙妹,咁两条友三条女就开始劈,从未试过咁早开始(六点咋),之前一直都系拣完就出去食饭,食到八点几先开始饮,所以估计今晚应该可以喺今枝肉叶做完前埋单。 都系正常咁叫两支芝华士,买二送一,加埋上次净左一支,五条友四支应该够有突。三条女有两条都选择饮纯,真系坚。台上子弹杯系为饮纯女女而设 到咁上下,经理又攞多支送过黎,哈,真系睇得起我地,加埋DJ都系六条友咋,点劈五支呀。最后真系劈到十点几已到顶,战果系杀左三支因为我朋友先拖女走,第二朝陪我过夜条K女话我又开多半支,真系无印象,断哂片。 每次埋单,两支芝仔都系二千五,但今次因为有张一千蚊coupon,所以今次仟五蚊搞店,抵吊! 上到房其实都系果啲嘢,饮到咁醉都系志在有个揽枕,瞓醒先搞,而且条女又落装又敷mask,搞完出黎我都瞓着咁滞。呢条算唔错,有服务,我记得有问另一条,佢话唔吹,今次我叻叻,无带错女上房,试过有几次我问完都带左话唔吹慨走,今次冇搞错啦,哈哈! 可能真系早瞓,第二朝搞完所有要搞慨事都系九点几,食完五月花个早餐仲好精神,见有时间,又耐无去君悦,就去搵条桑拿妹冲下凉先。拣左件小魔女,桑拿妹吹功系唔同啲,专业就系专业。但肉金升到五旧,加埋房钱,一千港仔,抵唔抵就见人见智啦。「预告」月尾会同朋友两条友展开东北大连之旅,纯系食同饮,希望到时出到开心报告比大家。

**** Hidden Message *****

xxxbbb 发表于 2013-5-23 09:20:23

v不会记得对方

alonso600271 发表于 2013-5-23 10:20:06

ewrrgrreretee

handerson 发表于 2013-5-23 12:09:35

礼貌回帖,楼主辛苦了!

飞扬的泡泡 发表于 2013-5-23 20:33:24

先支持一下LZ的分享!

林中白狼 发表于 2013-5-23 23:15:26

ssssssssssssssss

新海利 发表于 2013-5-24 09:24:32

这个小报告

22092195 发表于 2013-5-24 14:57:03

dddddddddddddddd

打炮王 发表于 2013-5-24 16:04:14

~~~~~~~~~~~~~~~

sangnashuanji 发表于 2013-5-24 21:42:59

精彩部分给隐藏了
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 常平牛肉火锅推介,加五月花小报告