爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

又一次去百老汇体验体验啊

oyqa 发表于 2013-5-29 13:32:36 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
周未到了百老汇唱 K ,六点半到,囡囡要开会,六点九至七点才一批批走出来,说时迟那时快,眼见一个心仪囡囡便一个箭步跑上去手到拿来,我一般选了妃后还会多看几个,不过今次冇再睇了,因为拣到的已经很满意。

囡囡安徽人,在东锦上班已一个多月,囡囡的外表我比 85 分,态度 80 分,真的是可遇而不可求。囡囡身高 1.63 米,波波够大而且弹手、细乳云,粒的浅色而且突出,比我搞到渠兴奋便会推开我只手。

我问囡囡几多岁,渠叫我猜,我话 23 ?佢话我猜少了 5 岁。28 岁真的一点都不像,保养得很好啊!囡囡最近从老家回来广东,渠日间在工厂工作,下了班再到东绵来上班,我话你点解咁博?佢话在老家营商亏了本,打算做到今年 11 月便唔做小姐了,咁好质素只做个工厂妹真系暴殄天物。

因早上要上班,所以囡囡唔会过夜,只做快餐。囡囡属模特儿组,收费 4/9/13 。我话你月入都有 15000 吧,佢话冇,月入都系 7 八千蚊,工厂那份月入 2000 几。我锡锡渠手手,渠手掌皮肤有点粗糙,见渠五只手指有 3 只做了美甲,另两只未做,唔同颜色,囡囡话冇时间啊。

囡囡成日叫自已做老人家,我话我最喜欢老人家,十七 8 岁的女孩子不懂事呢,渠又同意喎。囡囡唔系几饮得,饮咗唔够 10 小杯已经晕晕 ​​睡去,海棠春睡真的很诱人,见佢咁辛苦也激起了我怜香惜玉之心,到 12 点几,我比咗小费渠,叫渠回家去睡,待有空休假时打电话比我,让我到长安找她吃饭。渠也应承了,并且钩了手指尾。

同班师兄食完宵夜便返酒店瞓觉,翌日一早到澳门找朋友去,从长安车站乘珠海拱北巴土,中午 12 点 40 分开车,车上乘客寥寥可数只得 5 件,巴士再到虎门中央车站执多十个八个客,然后再到永安车站执多 10 几个,下午 3 点抵达拱北,见时间还早,便在莲花路一带蹓跶,在春风酒店外比个靓姑捉咗入去做按摩,间嘢门口唔系响正街口,你要走 10 几步路才到门口,做咗一个钟 60 分钟泰式 @68 蚊。

间嘢系间细场,冲凉间冇人睇, Locker 啲锁又好鬼单薄,令人好冇安全感,随身物品最好跟身。入到房渠哋游说我做推油,我话唔啦,最后技师进来,系个安徽师奶,渠孔武有力,我话我的肩背都唔系好受力,可以细力啲,但渠都系咁捻大力,按得我好唔舒服,佢仲同我踩背,用脚尖响我背上系咁 UN ,哎真系贴钱买难受,出咗门口仲发现手背有一滩痴黑 . 。

找数走人为时下午 5 点,见到已经有企街站岗了,有件高高大大,我睇下渠渠又冇反应,行过几步另一个企街问我想唔想去玩?我问渠玩乜嘢,佢话全套,我再问几耐?点收费?佢话 40 分钟收费 300 元。我话今天没空,咁佢比咗张纸仔我,里面有渠名字和电话号码。再往前走有对广西姊妹花走来推销同一样嘢,亦比咗张纸仔我,老实讲其实广西妹姐姐 20 岁又真系几靓。

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

衣冠禽兽 发表于 2013-5-29 13:56:51 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
gewhgewqrfwr

timde 发表于 2013-5-29 14:58:32 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
thx 4 sharing

timde 发表于 2013-5-29 14:59:22 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
thx 4 sharing

wuliaoge626 发表于 2013-5-29 16:34:42 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
有时间去耍耍。。。

天道酬勤999 发表于 2013-5-29 16:48:42 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
真是很敬业啊.

春虫 发表于 2013-5-29 17:13:11 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

green 发表于 2013-5-29 17:47:45 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
本帖隐藏内

xxxbbb 发表于 2013-5-29 17:57:35 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哈哈哈哈哈哈

u153371291 发表于 2013-5-29 18:06:52 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶大

发表回复