爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

体验东莞SN-江西JS

yulingli 发表于 2013-6-3 18:16:42 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
去到新区,见到果度有个大浴缸,足够两个人一齐浸,可惜仲未用得
我就问经理可唔可以影相写包胶用,佢梗係话得啦,仲叫妹妹仔做model俾我影
係咁二影完,打蛇随棍上,多口问下经理,一阵入房影唔影得囡囡
佢就係囡囡耳边讲几句,然后话冇问题. 仲交带多讲话呢个妹妹基本上点玩都得,颜射都冇问题,係咪真架

一开波囡囡帮我除衫,我亦帮佢除,微波炉..........但胜在够粉,摸下个扯lin旗
之后佢就推我上床,抱住我狂车.........哗,而家你叹我定我叹你呀
佢咁主场,我亦不甘示弱,开始摸佢小妹妹. 好快,真係好快,几秒已经有水出
我係咁车住捽佢粒核,佢就唔唔声咁叫. 因为多水,我就扮唔觉意插隻手指落去,佢又冇反抗
试下入多隻先..........佢好似好enjoy喎,掂!咁我就停左冇车,起身入佢中路,攻佢下面
反开隻鲍鱼黎玩,好多水,左手捽核,右手指插. 囡囡好似顶唔顺,双手捉住我个头按埋去佢小妹妹度
其实当时我真係好想食下隻鲍,但都係唔敢.见佢顶唔顺就戴套上马
小妹妹好窄好多水,屌到起白浆
差唔多要完场果阵,醒起经理话可以颜射,咁我就问下囡囡可唔可以
但囡囡唔似唔明我讲乜,我都唔得閒解释佢听,入直路狂冲约一分钟,囡囡叫到拆天
我就一野抽出黎,左手一野除左个套,右手係咁chok条野,射晒落佢块面度,囡囡竟然冇闪开,硬食我几野爆浆
跟住佢当然入厕所清洁啦. 我就训左係度抖大气. 过左一阵,佢出黎话,笑住咁话我好坏,两个小酒涡,好鬼cute

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

370958470 发表于 2013-6-3 19:47:21 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
kkkkkkkkkk

ippoom 发表于 2013-6-3 21:04:34 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
随棍上,多口问下经理,一阵入房影

情深深 发表于 2013-6-3 22:29:30 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
江西妹子都是不错的。有福气

hhk911 发表于 2013-6-3 23:31:36 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
好好学习天天向上

衣冠禽兽 发表于 2013-6-3 23:41:09 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
dsdsxszxzcxss

heart_119 发表于 2013-6-3 23:51:37 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

ke120 发表于 2013-6-4 01:26:08 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
顶顶顶顶顶顶顶

green 发表于 2013-6-4 06:17:17 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
要查看本帖隐藏

woyaokan 发表于 2013-6-4 07:28:26 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
地板
顶顶顶顶顶顶顶顶顶

发表回复