yahaba88 发表于 2013-6-20 19:08:56

常平两边游,择中樟仔Andy G-cup

前几年主场都系常仔,欧亚、帆船、水鸭,小雪场,记住头次体验系车站最近慨金地利,宜家改咗名逸豪,逸豪冇水床,不过服务OK。价钱就系最平450.555.不过就冇乜嘢高档货。玩过多次,结识咗好多ching,就跟随ching转场体验,后排自己熟悉咗,得闲就单只出动!估出年个时,常仔加咗价,囡囡素质少少好慨都涨至千几蚊,礼拜更晒价格,将我哋港客当猪皮!竞争太乱,吹胀几次,谷气而返,以后都唔会在去常仔。
近阵就转场樟仔,樟仔冇几家场,估十零间场,火车站金行酒店,龙亨阁,广开,花园酒店,新都会都有去过,近排又有家新张Andy,环境新净企理,新张硬件全部都系新嘢。
囡囡30几件,消费4/5/6/7/8, 4-5旧水就好少,得4-5件,差唔多都系6旧水,仲有7-8件相头同气质都唔错慨索女超模,7-8旧水,我就拣中大波609,G-cup好难搵,遇到肯定唔可以错过!囡囡相头一般般,过得去,仲有吹箫大番嘴。
    闩埋门做服务,除埋衫水床洗白白做Body,做嗮背面做正面,正骨调情吹箫爆浆!又净下身,返大床做Body,夹肠仔爆浆囡囡全身!又净埋身,吸阵烟倾倾嘢,返气开车,后趴式出水!过程好颈彩,囡囡上可口爆,中可夹肠,下可开车,全身系宝,埋单6旧水绝对抵食。

**** Hidden Message *****

shenzhen 发表于 2013-6-20 19:32:23

hhhhhhhhhhhhhhhhhhh

天空123 发表于 2013-6-20 19:53:58

fffffffffffffffffff

RICKYTUNG 发表于 2013-6-20 20:45:35

GGGGGGGGGGGGGGG

8829271 发表于 2013-6-20 22:06:23

aaaaaaaaaaaaa

椰子 发表于 2013-6-20 22:17:32

留给我的有美好的永久的记忆

ppooiiuuyytt 发表于 2013-6-20 22:44:09

等到星期六放假

kasoi 发表于 2013-6-20 23:48:12

神啊,终于让我找到了!

ps08xxx 发表于 2013-6-21 01:13:31

顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶

ssssmmmmllll 发表于 2013-6-21 01:31:17

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 常平两边游,择中樟仔Andy G-cup