2006195113 发表于 2013-6-20 20:04:25

218# 女骑师、风骚、身材好 服务一流(附真人相12p)

身材: 大头灯36d,腰小肥,趸多肉,长腿,啡lin,大约167cm左右慨身高,
服务: 环保吹,波推,女骑师
态度:风骚主动,又好倾,心态一流,感觉好正 正文 寻日睇6台见到间新场“镮球汇所”啲女唔错,为咗帮我细佬个幸福,就照网上个电话打过去booking先,book好房,上到去,个靓女经理芳芳接待我,呢个芳芳经理,人省镜又热情,比啲女仲靓。入房,芳芳经理又问我想稳也样慨囡囡,我心谂,最好妳serve我啦….但系理智话俾我听,都系拣女算啦,于是叫靓女经理叫d囡囡出黎俾我选,好快靓女经理带佐十几条囡囡出黎,拣女时见到218,见拒身材超正又好笑容,甘就点拒埋单上房啦,上到房开门近距离望真d,又真系唔错!关埋门 之后,佢好温柔紧抱着我讲,先帮我除衫洗白白先把声讲野听到我痹晒!甘就即刻让渠帮我除衫冲凉啦,见到渠除渠自己衫裤时睇到渠对36d弹下弹下甘,对波又大又挺, 1只手我敢肯定揸唔晒,入到冲凉房冲凉时送波推及水萧,冲完凉后拉着我手上床就叫我先趴,我以为搞边科.....原黎先系波推,再用pp推,推完又反转我90度旋转环保吹奏,吹完又有波饼食同打手枪,吹佐好耐先帮我细佬上套。呢个时候我当然要反攻,锡lin,轻车,先男上女下,最难忘系一路ml一路笑着叫我强奸拒,最后俾佢整招收音机把我ko。 老实讲句, 218服务都算系好用心,做得细心,由头到尾从不偷懒.心态好的囡囡我比较钟意,特别系在床上冲刺的时候你会睇到218的投入的状态,呻吟声,叫床声,肉搏声,床上风骚的女骑师更让男人疯狂,总会让人念住占有渠.............. 中场休息倾计,一路倾计渠就一路玩我细佬。下半场开波就黎观音坐莲,218骑功了得,对大灯响面前荡黎荡去,玩完大灯就试高难度动作挂股,又搞到218大叫:1我要黎啦!“最后示意我后排攻击。哗!罗柚多肉好舒服!仲问我:“好屌吗?”老实讲,真系好好屌,有几耐218趴响度一边呻吟一边大叫:”高潮来了!“哈!最后车住插,我都好耐未试过甘过瘾!15分钟后终于系渠的叫床声中爆浆,射出上亿子弹. 最后送上几张靓相俾各位睇,谢谢支持

**** Hidden Message *****

RICKYTUNG 发表于 2013-6-20 20:38:55

GGGGGGGGGGGGGGGGG

林中白狼 发表于 2013-6-20 20:40:46

hhhhhhhhhhhh

zhongriyx 发表于 2013-6-20 20:48:21

ghfhhjkhkhkf

wa4742488 发表于 2013-6-20 21:06:39

Robin 发表于 2013-6-20 21:13:23

好贴,支持!

8829271 发表于 2013-6-20 22:04:44

aaaaaaaaaaaaa

keyvia 发表于 2013-6-20 22:05:45

腰瘦波大,这个不错啊。

lhc 发表于 2013-6-20 22:33:08

#在这,如果您要查看本帖隐藏内容请回复里快速回复#

shenzhen 发表于 2013-6-20 23:09:54

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 218# 女骑师、风骚、身材好 服务一流(附真人相12p)