xinjiao 发表于 2013-6-23 20:58:39

体验666#JS做毒龙不是一般的啊

这个礼拜休息第一天下昼实情无聊,想起好长时间冇去TW酒店了。于系乎决定去睇睇有冇新来慨js,于系乎打电话给杨经理订好了房就杀了过去。淡水TW酒店慨桑拿环境原先仲系可以慨,可系宜家只能算系一般,唔过宜家好似喺装修。进入房间。头水和第二批都系原来慨惯熟面孔,第三批进来,有一个眼前一亮慨新人——666,而且年龄唔多身材匀称,留下。问做多少慨?杨经理说系700全包慨。之后去取所需之物,唔久回来,脱光之后发现系个极品乳房一啲也唔下垂。下便阴毛也唔多,剩下之事就系ISO慨标准服务了。
抵得得零舍说明慨:
1、666做毒龙慨时候自己舌头套着套子,呢度其他慨小姐系唔使慨。
2、此女乳头很小而且颜色粉红唔像其他慨小姐大而黑。
3、也系最冇几何阴唇一啲也唔黑,要系玩one她说刚破处我都信。
4、呻吟声很真而且啱听。
做完之后倾偈得知系湖南慨老乡,而且正话20岁

**** Hidden Message *****

审判者 发表于 2013-6-23 21:30:37

......................

zw861153 发表于 2013-6-23 21:30:46

ttttttttttt

qlh 发表于 2013-6-23 21:51:11

q3wt57568657i9689070

6122175 发表于 2013-6-23 21:54:30

先看看分享分享

foxlaima 发表于 2013-6-23 22:26:58

如果您要查看本帖隐藏内容请回复

0712xg 发表于 2013-6-23 22:33:14

八路监控哦

Robin 发表于 2013-6-23 23:49:21

好贴,支持!

wozenmele 发表于 2013-6-23 23:58:18

JS算是鸡么

shenzhen 发表于 2013-6-24 00:13:50

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 体验666#JS做毒龙不是一般的啊