dorgel 发表于 2013-6-24 13:35:04

在东莞常平千百度报告

虽然我己经做晒功课转几个场都唔惊!入到去经理亲切招呼因勤.最钟意白话对答'硬件普通[因为冇拣什么倩趣房]只系要普通的!软件.我好认同经理阿ken个句[场开得太多了]我有理由相信走多几间都差唔多![如有超过20.30件女的请通知小弟]因为太多年冇试过俾女围了]头几个普通'因为有两个系幼幼?唔钟意!中间有个部长装束的我望实佢个牌渠对住我甜笑!即时中晒渠招!掂!本着好客之道叫朋友拣先!吊俾佢拣左!唯有拣件着红裙的靓吕,几高下,[但我其实想要大波的.越大越好]可惜冇[两个亲戚到'一个上左钟]有钱难找大波妹'九两菜呀!上房我坐梳化'先吹奏一曲,又一个管玄乐家'空围底富都未除'差D失手[由于早两曰淡水玩左4Q]点会俾佢搞掂!跟住上套坐上来..........1q后冲凉'波d鲍d一轮后`上床<冇乜特别野玩'毒龙都冇>吹奏'呢条女担紧野个样超淫超似陈×恒'直倩同dAV女星有得挥!大约吹左半个钟'[冇写错系半个钟]完成第2q交家用.落到去问朋友佢个件点'佢话好可爱喎!原本我食架麻....,........个场我会再去[因为有两件好大波系到]睇左经理手机内的相]..吊原来欢迎影相. .七X左冇影到..吊浪费...........下次一定要其他房普通的冲凉张床大细了

**** Hidden Message *****

lkw00001 发表于 2013-6-24 14:08:14

好东西当然不能错过了!!!!!!!!!!!!

monmonkeykey 发表于 2013-6-24 14:10:47

xzccccccccccccccccc

zhang2888 发表于 2013-6-24 14:14:25

sssssssssssssssssss

sangna 发表于 2013-6-24 14:32:24

风一样的男人 发表于 2013-6-24 14:32:45

地?!……!……………

williams 发表于 2013-6-24 14:40:16

dfgdsgdregdfgfhyuyjhjhkj

green 发表于 2013-6-24 14:46:19

查看本帖隐藏

审判者 发表于 2013-6-24 14:50:53

我话事 发表于 2013-6-24 16:08:31

看看看看看看看看看看看看
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 在东莞常平千百度报告