爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

华泰初体验988银龙重出江湖,真实报告

gssasd 发表于 2013-6-24 13:44:41 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
今日再一次写起报告,我唔系求你回覆,唔系求你欣赏,唔系求你批评。
6台系一个分享平台,我写每一张报告都系因為我想分享比"你"睇到。
所以你喜欢就留个言支持下,唔喜欢请按上一页退出。

好,废话不多说,今次我影左一d露点相,但近期版上系唔系打格都唔比出?
我先贴住正常相加一张打格先先啦,如果版主见到唔得既,你删左就得,我无意犯事。

华泰个场系大酒店店同其他cp场差唔多。
房间都系果d唔同类,你有需要就问下啦,我呢度唔多讲(我其实赶住出门口返工)

988呢条女,卖点,幼嫩但够味道,点解讲?
93年少女,幼小身材,胸不大但够坚挺,晕不大,绝对粉嫩。
古人言:粉红色乳头,可遇不可求。

特别在cp这种万花之中,偶遇一个,当真好好品尝~
服务我比85分左右,因為整个流程,我无做晒,而且佢仲早左落鐘。
同好多红牌一样,佢会用最快既方法想搞晒你,然后就休息。

实话实说,我对呢种真系好坏参半,一来我鐘意同女女慢慢黎,但又享受呢种够"鸡"味既女女。
想返起果"深喉",独龙,绝对到位做足,仲娃娃音叫床,
而且"西水长流,够晒紧"

不过我最鐘意都系口交果段,好多深圳,或增值机场,但都无颜射呢part
其实我发现东京热果隻感觉真系感受到。
就系要射果一刻,大大声叫佢「快!把你的口打开,我要射了」
然后大量精子爆射在面上,果种感受又真系几难唔鐘意。

其他服务我就不多说,再说真系骗字数了。
价钱方面,原价918(无错,因為条女系9字牌)
但佢搞紧"大抽奖",最少都有50送,最多有免费
即系868,如果呢个价钱,我最多比合格,就唔系会超值或低屌。
(如果我中免全费又唔系甘话>3< hehe)

不过,如果有机会都会再返呢度试下
再来送上照片

ps:系cp站外面有间香港人既咖哩店唔错食,附上图片
间咖哩系香港都有分店,以29蚊有香港牛腩咖哩加奶茶算合格?

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

lkw00001 发表于 2013-6-24 14:02:44 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
好东西当然不能错过了!!!!!!!!!!!!
回复 支持 1 反对 0

monmonkeykey 发表于 2013-6-24 14:21:00 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

风一样的男人 发表于 2013-6-24 14:36:11 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
………!!!!!!

williams 发表于 2013-6-24 14:41:45 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
dfgdsgdregdfgfhyuyjhjhkj

我话事 发表于 2013-6-24 16:10:54 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看看看看看看看看看看看看

shenzhen 发表于 2013-6-24 16:12:38 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

lingyu 发表于 2013-6-24 17:40:34 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

8829271 发表于 2013-6-24 20:16:19 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
aaaaaaaaaaaaaaaa

林中白狼 发表于 2013-6-24 20:54:43 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
反反复复反反复复凤飞飞
回复 支持 2 反对 0

发表回复