paranoia 发表于 2013-6-24 19:59:56

东莞樟木头体验功夫女王556#JS

到樟仔,见到Andy,打招呼,握手寒暄阵就转入房度。
进房拣女,老友睇中大波36#,我心大心细拣唔啱,Andy推荐试下功夫女王566#
除衫冲水,囡囡标致身材曝露出嚟,上面一对白嫩坚挺双峰,下面花园鲜花满地开,
冲水到一半,我要求渠帮我吹,囡囡跪下清洗细佬,用手锡下细佬G点,条脷舔埋整圈
在吮住春袋,几秒后,吞下细佬,前后套弄,条脷亦系里边打转窝。套几下,又刺激下细佬G点在套。细佬好快有冲动欲射,唔到三分钟,我就交出一通水!终于领教乜叫功夫女王!
   大床度,渠比服务卡我,话我哋接下来服务都系上边,我话渠帮我按摩,波推就OK。其他嘢唔洗做!囡囡按摩好用心,个个动作落力,我好享受。
   按摩搞嗮,囡囡双峰贴住我身上推,峰头两点又推次,翻过身在嚟次,收尾双乳又贴我足底几分钟。一路过程十分贴心,细心,非常舒服。我桑拿咁耐,觉得就渠波推最舒服,最到位!c兄一定要试下!
个时我元气已经回复,起身压住渠,狗趴式中出在 ​​出一水!   

**** Hidden Message *****

8829271 发表于 2013-6-24 20:15:21

aaaaaaaaaaaaaaaa

椰子 发表于 2013-6-24 21:10:59

一招老汉推车,推得MM高潮一浪

ippoom 发表于 2013-6-24 21:21:46

三个JS同时给你做SN服务

shenzhen 发表于 2013-6-24 21:41:42

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

cfh007 发表于 2013-6-24 21:55:24

左平人 发表于 2013-6-24 21:58:51

看哦哦哦哦哦

0712xg 发表于 2013-6-24 22:16:10

啊咯哦DJ默默的的

飞扬的泡泡 发表于 2013-6-24 22:25:17

后面这段说得好,确实每次完事后都特空虚

0712xg 发表于 2013-6-24 22:26:02

0712xg 发表于 2013-6-24 22:16
啊咯哦DJ默默的的

劳劳碌碌聚聚路了
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10