枫飞羽 发表于 2013-6-25 08:10:35

体验常平688#JS-两个大灯看起来真爽啊

念食乳牛688#,Andy话唔上班,推荐个大灯866#,相头麻麻,不过睇佢灯就好大!
细腰大胸,试下嘢!
   关门脱埋衫,啜下灯芯,抱住锡埋全身,囡囡亦拦住我,下面磨鳃我大腿.去水床洗白白,囡囡行边场帮我花洒Body,直接冲细佬,洗咗一次又一次,接住用嘴啜下春袋,一路啜至细佬顶部,又双唇吸住我细佬,往返梭梭,俐系里边打转,点都冇碰齿,好舒服。搞嗮后又含住细头上下运动,唔时深下喉,吸出叭叭声,后卫射埋渠口中…几鬼爽!
囡囡拭下嘴,返大床做其他服务,无时抓鸠手掏我细佬。比渠搞到好无奈!咁种意,就唔俾,带套入洞,囡囡叉开双腿,露出黑洞,睇佢架势,好似话放鸟过嚟!我肯定唔认衰,细佬俾人藐视,更加硬挺,挺进去,囡囡一声淫叫,啊..细佬返身抽出,渠又哦….啊…哦…俾佢搞到兴奋,拦住去条颈,更加用力插入。囡囡叫D更大声,我亦快到顶,心思思唔可以咁快交旗,憋住气,顶住2分钟。同囡囡同抵顶峰!
我哋拦住瞓床度休憩差唔多20分钟,好攰,吸支回神烟,同渠倾倾嘢.睇种差唔多起身冲凉,出门同去柜台埋单,渠都唔放过搵机会攻击我细佬!

**** Hidden Message *****

lkw00001 发表于 2013-6-25 08:22:00

好东西当然不能错过了!!!!!!!!!!!

lingyu 发表于 2013-6-25 10:01:13

monmonkeykey 发表于 2013-6-25 10:29:39

撒顶顶顶顶顶顶顶顶

wei6920 发表于 2013-6-25 10:30:52

同渠倾倾嘢.睇种差唔多起身冲凉,出门同去柜台埋单,渠都唔放

qwer1985 发表于 2013-6-25 11:49:12

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

jacky 发表于 2013-6-25 12:30:48

Gjmxsryjvvghjkbc

东莞本地狼 发表于 2013-6-25 12:50:59

大大大大大大大大大大大大大大

lzjan 发表于 2013-6-25 13:22:44

219982591备注(只加人在   广深莞   大量高清

cypilhl 发表于 2013-6-25 13:31:11

fgshhghhftrtyt
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 体验常平688#JS-两个大灯看起来真爽啊