爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

体验常平688#JS-两个大灯看起来真爽啊

枫飞羽 发表于 2013-6-25 08:10:35 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

念食乳牛688#,Andy话唔上班,推荐个大灯866#,相头麻麻,不过睇佢灯就好大!
细腰大胸,试下嘢!
   关门脱埋衫,啜下灯芯,抱住锡埋全身,囡囡亦拦住我,下面磨鳃我大腿.去水床洗白白,囡囡行边场帮我花洒Body,直接冲细佬,洗咗一次又一次,接住用嘴啜下春袋,一路啜至细佬顶部,又双唇吸住我细佬,往返梭梭,俐系里边打转,点都冇碰齿,好舒服。搞嗮后又含住细头上下运动,唔时深下喉,吸出叭叭声,后卫射埋渠口中…几鬼爽!
囡囡拭下嘴,返大床做其他服务,无时抓鸠手掏我细佬。比渠搞到好无奈!咁种意,就唔俾,带套入洞,囡囡叉开双腿,露出黑洞,睇佢架势,好似话放鸟过嚟!我肯定唔认衰,细佬俾人藐视,更加硬挺,挺进去,囡囡一声淫叫,啊..细佬返身抽出,渠又哦….啊…哦…俾佢搞到兴奋,拦住去条颈,更加用力插入。囡囡叫D更大声,我亦快到顶,心思思唔可以咁快交旗,憋住气,顶住2分钟。同囡囡同抵顶峰!
我哋拦住瞓床度休憩差唔多20分钟,好攰,吸支回神烟,同渠倾倾嘢.睇种差唔多起身冲凉,出门同去柜台埋单,渠都唔放过搵机会攻击我细佬!

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

lkw00001 发表于 2013-6-25 08:22:00 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
好东西当然不能错过了!!!!!!!!!!!

lingyu 发表于 2013-6-25 10:01:13 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

monmonkeykey 发表于 2013-6-25 10:29:39 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
撒顶顶顶顶顶顶顶顶

wei6920 发表于 2013-6-25 10:30:52 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
同渠倾倾嘢.睇种差唔多起身冲凉,出门同去柜台埋单,渠都唔放

qwer1985 发表于 2013-6-25 11:49:12 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

jacky 发表于 2013-6-25 12:30:48 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
Gjmxsryjvvghjkbc

东莞本地狼 发表于 2013-6-25 12:50:59 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
大大大大大大大大大大大大大大

lzjan 发表于 2013-6-25 13:22:44 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
219982591  备注(只加人在   广  深  莞     大量高清

cypilhl 发表于 2013-6-25 13:31:11 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
fgshhghhftrtyt

发表回复