uranas 发表于 2013-6-25 15:43:06

初验常平土唐翔盈-孙悦包夜四Q

喺澳门洗码两个星期搞到自己好7累.
上到深圳打电话俾咪咪开展东莞之旅
个晚到咗常平已经9点几了,晚餐自己一条友喺翔盈西餐食,比较钟意翔盈个隻香水味,点咗咖喱牛腩饭冻柠茶.跟住我又嗦到熟悉嘅香水味,女神嚟喇~~~靚女waiter.一边食饭一边望住佢.

上到六楼咪咪带我入房拣女,喺等囡囡个段时间,咪咪佢讲咗一段笑话,我都俾佢搞到失嗮态.第一转我就睇定no:223翔盈版孙悦出现系我面前,我比较钟意孙悦,难得一见孙悦copy版.锁埋房门,我就问佢识唔识推油 太累了,唔想做住.佢话唔识推油.见到佢身材细佬有性趣了!~~~咪同佢去冲凉.我钟意人地帮我洗头,佢话第一次"帮人洗头"就俾咗我了.都几舒服嘅,仲识头部massage心諗俾佢呃咗原来佢识得massage,慢慢套料先知佢以前系读美容嘅.冲完后223用牙膏清洗器具,我好奇问点解用牙膏清洗,佢话用牙膏洗得比较乾净仲话用牙膏洗面系最好甘话喎!~~~一手就扯条女埋我身,单手揽住条女,跟住前头波推,擦背....跟住佢好像以前条女甘,同我抹干身上啲水瞓喺床上.开始拣服务流程,我费事搞搞呢啲野喇.直接揽住条女几分鐘同条女吹咗下水,条女都几识做开始帮我支炮吹起乐奏.深喉,舔肠.好捻舒服.带上套女上男先下震入,条女嘅夹功好捻犀利,夹得我好爽,我更系发挥男人本色,加大马力劲插条女,插条女啊啊啊声,插到条女唔知咩事叫声停咗,我问佢做咩唔嗌了,佢话好爽了爽到唔想叫.之后就再搞其他招数喇,招招致条女高潮,发射天宫一号三次.够鐘了.见已经好宴又想揽住条女瞓,最后决定包夜.

為咗继承冠希哥真传,影相留念.慢慢氹条女俾我影相,不负冠希哥所托影得珍藏!

影完继续吹水揽揽锡锡细佬又像天宫一号甘起咗又深喉后发射多一次.

成身松嗮瞓觉好过,瞓到10点返hk,过澳门又继续澳门洗码之旅...

**** Hidden Message *****

tianh 发表于 2013-6-25 16:00:48

ddddddddddddddddd

song-y-y 发表于 2013-6-25 16:10:22

erghethrrrrrrrrrrrrrrrrr

gywxt 发表于 2013-6-25 16:37:56

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

lang250 发表于 2013-6-25 16:59:59

电饭锅4575784654

S@EXJACKY 发表于 2013-6-25 17:17:07

TTTTTTTTTTTTTTTTTT

sandakan 发表于 2013-6-25 18:42:57

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

gtlbbc 发表于 2013-6-25 18:48:52

嘿咻嘿咻后出咗第二嘢

ss2000 发表于 2013-6-25 19:01:47

lingyu 发表于 2013-6-25 19:25:08

页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 初验常平土唐翔盈-孙悦包夜四Q