uranas 发表于 2013-6-27 19:59:46

体验33#JS-舌功超好

早就听闻星河老师33,更有tian版长期翻兜包胶,更肯定有保障了。见今晚落雨,去噶师兄肯定唔多。咁我就去马了。过咗关口就马上打个电话比啊梁留女。去到发现间场又多级件新女。之前想翻兜的888更是忙到停唔到手,今日更是一条紫色ONE PICE贴身短裙+黑丝。唔洗急住上钟都想帮距影张相片。之后同啊梁寒暄几句,就如房等女。
      囡囡一来到,一D都怯场,来个爱的抱抱,之后就要帮我除鞋除衫。发觉囡囡真人要比相片好D,中要有少少淫的感觉。比距除玩衫,我细佬就已经起晒头了,之后我就系后面抱住距,对住块镜系后面调情咗几下。之后囡囡就拉我去冲凉。老师就系老师,冲凉服务已经是应有尽有。可以咁讲,系无东莞水床的情况下,比到有水床的服务。之后中又个特有的后栏洗龟头,好鬼舒服。距见我雄赳赳的弟弟,就马上帮我吹起身,其实我本来就想一Q落楼的,不想比吹爆。但系,距吹下又望下,望下又呻吟下,条舌头好似上咗摩达咁。无几下我就缴械投降了。
爆系口到都好舒服。
      冲完凉出来后,囡囡就帮我按几下,中有前列腺保健。认真够体贴。距见我透的差不多,就开始又扑上来了,开始由我条颈开始锡,慢慢来慢慢来咁开始锡匀我全身。之后开始锡蛋蛋,真系好舒服,建议去试的师兄一定要距锡蛋蛋,不过我捻你唔讲距都会。之后又帮我好仔细吹咗三轮,之后又咨询我系米带套上马。我就肯定叫距快了,如果唔系忍唔住又走多次火。囡囡一戴套就来个观音坐莲,自己系上面系咁摇系咁摇。摇咗几下我发现好奇怪,有D野系咁流出来,我开始以为系口水,但系我记得囡囡吹玩后好似有帮我抹下。咁。。。难道系,我问囡囡系咪水,距呻吟不出声。之后我话你咁多水,囡囡边呻吟边话这样不好吗。一听到呢句,我都雄性激素大发,又受边攻。先来个男上女下,系床上九浅一深咗几分钟。时不时摸下囡囡的阴蒂,就好似按咗距个制咁,一按落去就发晒癫咁。之后我拉距去块镜到,望住个囡囡个淫样系后面系咁插系咁插,之后就一泻千里

**** Hidden Message *****

ippoom 发表于 2013-6-27 20:40:02

E: 7点花街狼又忙着选J

357357357 发表于 2013-6-27 21:08:52

ddddddddddd

lingyu 发表于 2013-6-27 21:39:04

wa4742488 发表于 2013-6-27 21:45:32

林中白狼 发表于 2013-6-27 22:35:04

顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶

色就一个字 发表于 2013-6-27 23:02:01

mserty7kedrtudlty

hmilywsb 发表于 2013-6-27 23:13:46

kuhyguihui56465

啦啦 发表于 2013-6-28 00:15:13

可坎坎坷坷看看

8829271 发表于 2013-6-29 16:22:28

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 体验33#JS-舌功超好