香水有毒 发表于 2013-6-27 20:09:05

新手上路体验SN遇上羞涩的S级美人58#JS(多图)

在家休息左晚醒晒,决定又上去探探我心爱慨BGs:funk:。又黎过关越境,唔同慨系今日逼逼供,咩人流咁多慨???谂谂下,系喎! :o今日清明翌日,难怪难怪!逼下逼下,终于过左关,怀着轻松慨心情又谂下今日去边好!行行下,出到关口,小!落狗屎大雨!其实呢个唔系问题,问题系....我无带遮!!!! :'(心中正惆怅紧之际,嘟嘟嘟!电话响起。
“死仔,过左黎未?”“黎就黎左,不过被困狗屎雨阵,你而家o系边个场?”“黎我呢边,好近,沿路行隧道,可以滴水不沾! 呵呵”咩去开有间咁近慨场咩?? 倾倾下,哦! 原来系o个度!“衰仔,我打开机架喎!”“人一世物一世,试下啦,当陪下你个friend我啦! 楼下餐厅等你,拜~~”
顶!! 今次真系多得呢位猪朋唔少,正所谓:清明时节雨纷纷,无带雨遮欲断魂。借问happy何处近?猪朋遥指星河村。咁就造就左小弟系D场新手上路的第一步。:lol
猪朋无老点,星河的确好近罗湖关口,经地铁隧道行左10分钟度:curse:,已到目的地楼下,果然系滴水不沾。会合条粉肠,系餐厅食完个肠粉,就根据6台天书慨数字:sleepy:,搵负责人讲明来路,得明灯指示,搞掂就共上去,感觉都几安全。:shutup:
上到去,部长有礼地亲自欢迎,先带入房。房间目测都唔错,要讲得上好豪华就唔算,不过就一定整洁干净,感觉舒服啦:shutup:。Kncok Kncok Kncok! 好快部长就带来左3位佳人:dizzy:,望望其实都ok,不过就nmcot,讲真食大餐就当然要岩胃口。
“唔岩? 仲有2个几好慨,不过要等3-4………个字”“顶!! 3-4个字咋,我仲以为3-4个钟添。”“哈!!咁你先休息下,等阵帮你安排好。”

部长唔好意思咁笑笑口走左出去;P,留待小弟系间房,摊系床上又几舒服,心谂 : “ 猪朋咁心急,份人又咸湿,不知是否已在拮? :lol” 哈哈!!谂谂下竟然又瞓着左,瞓瞓下又

呢个好吗?”顺着男部手指慨方向望去,只见门口一位约160cm慨娇小少女,头发长长,走肥,虽然企得有少少远,不过望望脸型轮廓,实系唔错慨 ~ 咁当然欣然同意啦 ! 于是乎部长叫少女去准备下再入黎,仲系我耳边细细声讲 :“ 识货!呢位58系新手上路,身材好有睇头架!”听到小J 都开始有 D 反应undefined。又一阵,少女敲门入房,徐徐咁走到床边我慨面前,呢个时候我先清洁睇清少女芳容,个心即刻卜卜咁跳 !!! 哗 ! 少女吗 ? 非也 ! 美少女是也 !!
“先洗澡吧!”美女轻轻慨一句,淡淡慨的一笑,唔系讲笑,那话儿真系已经 “ 硬晒 ”! 靓女到沙发边卸低左一身行装,小弟则自己搞掂,跟住就尾随 58 妹入浴室洗白白啦 ! :funk:美女先系自行用沐浴露洗呀洗,而我就企系渠旁边昅呀昅。一双34B,浅啡提目不暇给,望到我唔记得要冲凉:$,直至一句 “ 我帮你洗 ” 先惊醒梦中人。这一刻,四目交投,美女随即回避眼神,一脸羞涩继续帮我同我细佬洗洗洗....之后....漫游呀、毒龙呀、水中奏乐呀,都系无慨 !!! 哈哈 ! 你无睇错,系无慨 !! 美女亦不多言,可见就如部长所讲,的确系 “ 新手上路 ” ,其实我都想同 58 妹讲 : 我亦系 “ 新手上路 ”!!! 哈,所以我都无咩要求,亦唔勉强想要咩有咩,只静待渠把工作做好。:loveliness::shutup:
搞掂就返到床上,靓女让我躺着。
“需要按一下吗?”“不用了。”讲完靓女就一啖向双花进攻:dizzy:,小弟咸湿双手已急不及待抚揉着o个对巨物,实在系又软又滑。不由得心谂:年轻真好!钖钖下,靓女慢慢移向下,舌头不断向三角位同袋仔打招呼,然后忽然....一首玉女销魂曲,荡气回肠渺渺音,转身六十有九式,轻抚小妹泉水流。靓女努力左好耐仍未成事,于是就帮J仔穿上雨衣,随即一PART骑马舞,路途遥远但却紧致舒服,伴随住巨物上下摆动慨视觉效果:$,真系爽到以为自己拍紧AV。美女骑到一身汗,就由小弟继续努力,后背式、压腿正常式交替运用,一番身水身汗下,小J终于满足咁交货。:funk:

清洁好后,两人抱拥于床上,吹左轮水了解左多DD :lol。靓女还是话语唔多,依旧怕怕丑丑,但就绝对系小鸟依人:$,要保护慨类型。倾倾下,小J又复活,靓女叫我趴好,随即用对人间胸器推摩起黎,感觉系点都唔洗我形容啦!只可以讲: 往事只能再三回味!!顶唔顺,于是小弟一个弹起,女下男上,肆意亲吻:dizzy:住美女慨耳珠、粉颈、小蛮腰以至那手握骄人慨双峰,另一手则向下同小跳豆挥手,无耐已经要摆出“ 小心湿滑”慨厕所牌。咁又穿好胶膜,再次由靓女在上察骑,un到咁上下,小弟坐起身,同美女互相抱拥:loveliness:,o系床边一站起,向井朱古力波「龙舟挂鼓」!!!原来好鬼爽,但真系几下就已经好攰。于是转返男上女下正常位,不断出出入入,卜卜卜卜卜,上路车埋添:dizzy:。忽然....Kncok Kncok Kncok!!
哦!!原来系时晨已到!!!难怪几分钟之前,美女电话响左阵啦:sleepy:。“怎么办?”“多一阵可以吗?”“好!”靓女对我真系好 !!!{:2_28:}于是啦啦临转后背式,一个骑上去 !!! 哗 !!! 好紧!! 仲有些少痛,唔理啦 ! 开动 turbo 极速霹啪霹啪,唔洗一分钟,亿万子孙就如被大力吸出 !! 爽呀 !!! 唔通呢 d 就叫 “ 收音机 ” ? 又痛又快 ! 难道 “ 痛快 ” 一词都系咁样得黎 ???:o
搞掂出返黎,咦 !? 个猪朋死左去边 ? 望望手机,有个信息“我有D事先走,下次再约过。”衰仔,又掉低我 ! 顶 !! 惟有又自己继续万里独行去。
**** Hidden Message *****

ippoom 发表于 2013-6-27 20:39:39

E: 7点花街狼又忙着选J

lingyu 发表于 2013-6-27 21:38:15

lhc 发表于 2013-6-27 21:57:21

#在这里快速,如果您要查看本帖隐藏内容请回复回复#

wuliaoge626 发表于 2013-6-27 22:23:32

多谢楼主提供的信息。。。。。。。

林中白狼 发表于 2013-6-27 22:36:07

顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶

mattawa 发表于 2013-6-27 22:42:10

多谢楼主提供的信息

ssssmmmmllll 发表于 2013-6-27 23:45:13

erytgfuyuiuoipio

啦啦 发表于 2013-6-28 00:11:54

看看坎坎坷坷看看

lkw00001 发表于 2013-6-28 08:41:52

好东西当然不能错过了!!!!!!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 新手上路体验SN遇上羞涩的S级美人58#JS(多图)