爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

体验东莞大BO妹102#JS

ilxd 发表于 2013-6-28 07:48:25 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
又去到快活林,咪落車就嗅到陣奶味!搞到下面鳩痕痕。睇到和諧號上邊靚女細佬都有好大動作!頂唔住lar,打電話俾熊貓經理蔔岩房,落車快步行至快活林。熊貓經理帶入房,拿拿聲揀岩;#,大波!重奶味!閂埋門,等囡囡報埋鐘,就攔埋懷度揸波,輕錫一啖,邊摸邊脫衫,囡囡好似有見過甘陣仗,少少驚。不過過陣就入埋戲。主動幫我脫衫,錫我乳頭,錫到細佬處定住,話我好大條!我話也野大條?佢答:你細DD。我答:你都好大件,佢答:也野大件?我睇住佢燈話:尼個lo!  佢話:尼中意就得!佢講嗮就嬌滴滴面露腮紅,我好中意尼種欲拒還迎感覺。就先享受下佢口爆.囡囡口爆功力一流,有深喉。KB搞嗮就去凈下身,囡囡凈身好落力,旮旯喔都有凈到。洗嗮又做body,做嗮夾腸仔,大波夾腸仔好攘爽.夾腸夾到爆漿!返大床又做服務,不過有也野感覺,就叫佢躺埋我懷度揸揸波!摸摸佢細mm。囡囡多毛發!不過好軟。囡囡下面少水,摸半粒鐘種少少濕!後衛帶T開車,又爆一漿!q搞嗮,睇時間差唔多落種,就問囡囡可否影相,囡囡開始唔俾影,不過後衛俾我氹到開心就俾我影到幾張,不過死活都唔肯影到面!!上載俾ching睇下!順便動下左手!
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

lkw00001 发表于 2013-6-28 08:38:07 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
好东西当然不能错过了!!!!!!

zjgbaby 发表于 2013-6-28 11:38:50 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
这个毛毛超级诱惑啊

butahentai 发表于 2013-6-28 13:15:02 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
hao hao hao

xingshao29 发表于 2013-6-28 13:41:15 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

cypilhl 发表于 2013-6-28 14:45:54 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
gfhsdfyhjytjyhd

lingyu 发表于 2013-6-28 15:03:50 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

克隆高手 发表于 2013-6-28 16:11:30 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
你想我精尽人亡啊

datie2001 发表于 2013-6-28 16:15:46 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
爽啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊

奇蹟生 发表于 2013-6-28 16:28:24 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖回帖是种美德

发表回复