野火燒不盡 发表于 2013-6-28 18:14:48

18# - 相头女神解决我X欲, 我再解决渠食欲!

依获野上周日去既!试过18妹手势好几次喇,报告都唔知写咩好,其实写咩都多余,自己睇啱心水就去试架啦!
三金未有会员卡的话真系唔抵,所以我早就帮18妹买左张会员卡,渠有提成开心之余仲陪我落去食野!下次约远d顺便打多场友谊赛! 唔讲咁多极速冲完凉,同Locker叔吹左下水,原来最近入左部三叔平板,渠都几好捞. 如果星期日想搵18妹,你唔早两日约时间的话就唔洗谂,所以我一早拎左微信! 入房开波,

南半球+热带乳晕undefined

Part 1,手骨一般般,无咩所谓. Part 2,卸bra后, C cup,浅色实净波.绝对可以接受!粉红制服配PINK LIN!但系R pat pat我就麻麻地! Part 3.管弦乐之声尤如仙乐飘飘!贵州囡囡做起野上黎真系宁舍投入!   好快我就被KO了(存咗好耐货)!之后同我清洁,回来再举行摄影大赛,虽然参加者得我地两个. 相头女神

3宝我试左下路,但我怜香惜玉只系穴外CHOK几下,大家咁熟唔好太急进~
出门前我提议食宵夜,就系楼下间updup野... :lol:

**** Hidden Message *****

memphis9 发表于 2013-6-28 18:53:10

{:2_25:}{:2_25:}{:2_25:}

lingyu 发表于 2013-6-28 19:12:45

风一样的男人 发表于 2013-6-28 19:50:13

顶个~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

llzm 发表于 2013-6-28 20:19:17

9eugdiogudfiosugsdofg

zoro_freedom 发表于 2013-6-28 20:20:35

依获野上周日去既!试过18妹手势好几次喇,报告都唔知写咩好,其实写咩都多余,自己睇啱心水就去试架啦!

lkw00001 发表于 2013-6-28 20:45:27

好东西当然不能错过了!!!!!!!

wa4742488 发表于 2013-6-28 21:35:25

xdfffse 发表于 2013-6-28 22:15:53

平鑫豪国际会所新到美女

334412 发表于 2013-6-28 22:42:32

- 相头女神解决我X
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 18# - 相头女神解决我X欲, 我再解决渠食欲!