hackerstudy 发表于 2013-7-1 19:23:52

体验98#JS-身材高挑-有图有真相

第一次见到真人,个高度~~以为拣佐个model添,问清楚原黎价钱一9样,仲岩岩下海有几耐,新野wor.. 甘拿拿林入房喇,仲使等~~ 除衫见真身,波细佐d,胜在身材fit,又白wor~条腰超正,幻想住狗仔式,不知不觉硬佐起黎 一齐洗白白,今次连洗既时间都超快,是能但冲下就飞上床,女女爬佐上黎话要做服务 仲使做也鬼服务 ​​,快d比我屌一祸先 先试下吹功,条脷识打转,吹得几舒服,又锡linlin锡肚皮,当然我手都唔得闲,抓下波仔探下水源,摸下摸下就出水,正呀.. 马上示意女女带套,先女上男下,带好套扶住我条野,慢慢坐落黎,见到自己条9慢慢入佐个水洞,超兴奋 一入去忍唔住往上队,队到条女措手不及,爽到..啊..啊..乱嗌... 渠都不服输,系甘往下坐,d水流落黎,毛都湿埋搞到差d走火.. 即刻转花式,狗仔式,望住条水蛇腰正,超正超正~~系甘大力队,屌到女女抓住床单系甘嗌,爽到爆~~ 结尾就唔多讲,仲之会翻食~~ 有相为证~~

**** Hidden Message *****

oklv 发表于 2013-7-1 21:51:42

如果您要查看本帖隐藏内容请

wa4742488 发表于 2013-7-1 23:52:01

浪子无家 发表于 2013-7-2 04:42:40

有外国菜吗

bibidong111 发表于 2013-7-2 08:54:49

lingyu 发表于 2013-7-2 09:05:41

22092195 发表于 2013-7-2 10:38:47

baianan 发表于 2013-7-2 12:25:22

gggggggggg

克隆高手 发表于 2013-7-2 13:07:27

上上下下大力撞击我

zhangyan2012 发表于 2013-7-2 16:07:18

页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 体验98#JS-身材高挑-有图有真相