free51 发表于 2013-7-1 19:47:55

迟来的报告乐豆81# 好欢乐的夜晚!有惊喜!

本来想寻觅298#想睇睇samuel~兄推荐慨囡囡,无奈book好囡囡之后,我临时有事失约了...
2小时后先到达乐仔,又想食35#但系要明日先返工~咁辛苦赶过来冇肉食点得噶,唯有再次射人墙.. .
靓女经理带咗几件囡囡过来,熟悉面孔我就唔多留意啦。经理推荐我食用158# 81#最后拣咗81#...

其实来之前都做咗下功课,原来81#真人比相片靓!身材突出,都几惹火!国粤双声道...沟通有障碍!囡囡仲系个开心果,好识开话题,时不时大笑~好多野讲!欢乐融融!好快就拉近距离...齐齐拖手去冲凉,囡囡拥有竹笋型b+波路,有小小粉慨lin仔,手感好正,好嫩滑!例牌动作泡泡湿身前后body,水中萧~(口技唔错!一大卖点:好掂!) 回到床上,开始来个前奏曲!囡囡话可以"mouth bow" (yy词语,你懂的)既然有特别野玩,我哽系大字训系度做植物人啦,囡囡开始啜lin挑逗(囡囡好中意咬人耳仔)一路濑到三角位,啜袋仔,直萧入口,睇得出囡囡纯属慨口技,条脷时不时系龟仔上打转,顶头头!直萧又变横萧,又伴随几下深喉,真舒服,然后吐棍又返来啜几野lin,搞到我周身爽!然后有开始吹起狂想曲,越来越快,听到“咕噜咕噜”声口水流落到毛巾...我就越来越h,囡囡见状,加快速度...越来越激...最后爆浆..迸射在口中!哇!!好满足啊!囡囡坏笑道:爽吗?“爽,太爽了!”   囡囡话:有个客,有做野直接爆2次!哈哈~~~ (甘爽,难怪个位ching甘like喇...) 中场休息时间,囡囡缠绵于胸前,拦住卿卿我我,有讲有笑!一d都唔似陌生人,似好熟慨fd甘!回气后,囡囡开始做service,含水功,前后body,漫游世界...玩多咗,哩d已经唔再重要,我都系中意拦住囡囡周身摸摸下,倾下偈!不过囡囡话要我有种宾至如归慨感觉!嗯~真抵锡!囡囡做足服务,然后帮我松下骨,按咗几野!帮我舒筋活络...准备迎战第2q... 囡囡要我尝试新感觉熄晒所有灯光,留返冲凉房慨余光,增加少少刺激感..好!可以一试!带雨具上战场,囡囡全自动fin腰入窿...(好鬼中意囡囡用哩招,就如85#一样)洞内温暖又湿润,听到肉壁湿润慨摩擦声...囡囡又晓得收阴功(就如55#)一样...不过第2q,哩d招数都系未够候来对付我,坐莲式唔错,揸圆滑大lo落庄,手揸手感b+竹笋波!正!激战起来,囡囡慨声音又唔错喔~几荡下~仲好大声...囡囡h起来会系甘锡人块面同条颈...两只脚中意夹住人个lo pat.. .囡囡双眼闭合好enjoy,我亦好h,最后再次迸射于洞内.

**** Hidden Message *****

wangvv 发表于 2013-7-1 20:25:41

354575-100

biblegu 发表于 2013-7-1 21:53:16

gtlbbc 发表于 2013-7-1 22:58:15

有看点呀!!!!!!!!!!

twisn 发表于 2013-7-1 23:24:29

谢谢楼主分享

tuzuyao 发表于 2013-7-1 23:26:36

hjkhjkhjkhjkhjkj

红桑椹子 发表于 2013-7-2 00:21:35

,如果您要查看本帖隐藏内

Kvinwang 发表于 2013-7-2 06:02:54

s x d c g b h n h n h n h n

lingyu 发表于 2013-7-2 09:05:06

alain_chen 发表于 2013-7-2 12:28:42

学习学习学习学习学习学习
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 迟来的报告乐豆81# 好欢乐的夜晚!有惊喜!