liuxiao30 发表于 2013-7-1 20:01:02

体验吹功很棒的19#JS

JS: 19 号
个人之处: 眼神猎杀型,瘦,大波, 身材均匀,吹功一流,非常勤力,喜欢小鸟依人得黎又可以吊到拍拍声既ching可以一战可改善之处:按摩技术(其实系求其搵o的野黎讲,系d场叹按摩唔系呀化
)

整体战斗力(100分为满分): 75

女女由入房开始就已经服侍周到( 可能呢排少去d 场所以好少甘样比女女服务).同我冲凉果时又波推又锡又吹晒萧甘样... 出到房成身干净晒 之后上到床先叫女女做爱做既事.渠吹我个阵不时用对淫眼望住我,系块镜到望住佢个patpat 真系好鬼正.跟住女女又会一路吹一路成个人转左转右,务求要用不同角度照顾我细佬不同既需要. 渠吹左我成20分钟都有.... 唔想女女吹到变吹气公仔所以就同渠开波啦.可能头先比渠吹到个状态大勇,所以一插入去之后就好有感觉. 唔使好耐就一招令下...爆左 .

之后清洁完就训左一阵. 见到女女其实已经好累.休息左15分钟渠突然起身话: "好啦我帮你做服务啦" 见佢甘累就叫渠skip 左果o的服务啦,但系渠又坚持要做比我...甘做左一阵之后渠就又帮我吹....渠吹萧技术真系好正...本来叫佢唔使帮我吹的,但系又唔想叫渠停再吹左一阵之后就叫渠帮我打出黎.

此行都算几满意, 女女话过年渠都开工.我见佢甘勤力所以就影多少少相比ching评一评,觉得好既就试下啦

**** Hidden Message *****

新海利 发表于 2013-7-1 23:29:03

这个体验不错

yb1159 发表于 2013-7-1 23:50:39

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

wa4742488 发表于 2013-7-1 23:57:12

kmt2012 发表于 2013-7-2 01:07:07

137 6327 7261MMMMMKKKLLS!

tt1234567 发表于 2013-7-2 02:11:28

kkkkkkkkkkkkkkk

新发型 发表于 2013-7-2 08:07:03

这个体验不错

bibidong111 发表于 2013-7-2 08:53:22

ewewewewewe

lingyu 发表于 2013-7-2 09:03:57

22092195 发表于 2013-7-2 10:32:03

页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 体验吹功很棒的19#JS