qsums 发表于 2013-7-4 19:03:56

体验天鹅湖极品鹅999#,808#

忙啊,忙到打飞机慨时间都冇,差唔多一个月都没能得行玩番个桑拿,总算搞埋手头上啲嘢,行啦,常平跑番转! 拣囡:天鹅湖999#,净身高1.70cm,36C+车灯,健康肤色,相头上等,索囡一个,价钱918蚊,大宇俾免50后埋单868蚊。老友拣咗808#,目测身高1.65cm,36D+车灯,白净,相头上等,都系索囡一个,价钱818蚊,免50埋单768蚊。 服务: 1、拦我入房,关门后铺完床后打电话报钟,因公司音乐台出咗问题,条囡用手机播音乐跳舞,撩到细佬抬头后简单清理一吓起箫,讲到箫功真系唔错,条俐系细佬头上转圈好灵活,一只手配合捉住细佬吸蛋,唔会似有啲囡做呢个时忽略细佬,唔会尽兴。系咁样出咗一嘢。 2、过水床,擦背手法一流,水床服务经验丰富,而且全部做齐唔偷懒,睇佢咁辛苦,我都帮渠按个摩,但只限于萝柚波波。水中箫必不可少,不过无习惯水床性爱,做完后同渠番床。 3、咁好慨身材,点睇都满意,拉过床嚟抱住抽水兼倾解,条囡倾得几句,态度好,乜嘢话题都可以回覆几句,唔会随便应付你。倾咗阵后身体开始发热,忍唔住捧起对波嚟锡,进入状态后上马,差唔多搞到冇力先出道嘢,拦住囡享受风雨后的平静。 售后: 1、冲番个凉后已经快到时间,着完衫仲有时间,抱囡骑系身上倾多几句,临行前话要影像,囡唔俾,但都俾我影到一张,虽然唔系几好,聊胜于无! 2、例行同大宇反应吓情况,离开酒店番屋企。 3、觉得自己运气唔错,呢次同999#倾的好开心,约咗下星期再搵佢,呢条囡确实抵锡! 图片: 因老友冇影到808#,同大宇摞咗张,铺俾大家睇。

**** Hidden Message *****

HUANG 发表于 2013-7-4 19:20:39

gavinyang 发表于 2013-7-4 20:16:33

好东西当然不会错过了!!!!!!!!!!

ippoom 发表于 2013-7-4 20:40:29

验天鹅湖极品鹅999#,80

ippoom 发表于 2013-7-4 20:40:50

验天鹅湖极品鹅999#,80

法克你 发表于 2013-7-4 21:14:09

dddddddddddddd

lkw00001 发表于 2013-7-4 21:33:47

好东西当然不能错过了!!!!!!!!!!!!!

椰子 发表于 2013-7-4 22:10:06

正评:滑滑巨乳负评:无得射波

foxlaima 发表于 2013-7-4 22:18:16

如果您要查看本帖隐藏内容请回复

foxlaima 发表于 2013-7-4 22:18:45

如果您要查看本帖隐藏内容请回复
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 体验天鹅湖极品鹅999#,808#