爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

体验再战神州新海润未来红牌

evasyy 发表于 2013-7-4 22:23:12 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
各位6台既ching好耐有见, rookie都有一排有出report同大家分享!! 应该系自过年之后吧, 主因系主场执左啦, 之后好多其他既场都执左, 想玩都有得玩, 虽然期间都有唔同既场有开, 但因為始终搵唔到一条囡吸引到rookie去马, 所以呢几个月都真系有也出黎玩!

好啦废话讲完, 入返正题先! 话说寻日同朋友去左深圳间渔夫码头食海鲜, 突然收到之前相熟经理wechat问侯, 甘就吹左几句啦, 先知原来之前主场转地方重开, 地点仲好近我食饭果度! 於是食完饭就同个fd上去睇下咩环境! 去到相约地点, 见到以前系主场做既小弟, 之后就根住佢行, 去到新场! rookie个人觉得果度应该几安全, 因為入门口要password, 之后仲有暗门去另一度! 為大家安全起见, rookie都唔爆个确实地点啦, 有兴趣ching可以打去问, 或者pm rookie!!

上到去问落先知原来岩开, 个人觉得场地都算ok, 虽然有之前主场甘新, 但算系乾净!! 新开张囡囡唔算多, 但rookie同朋友都简到去马! 今次rookie回归就唔好似以后甘长篇大论讲喊故啦, 反而讲多d自己既感觉, 希望大家钟意!

去前台放低s468, 之后入房等! 几个月有玩, 等囡既时候都有d岩出黎玩既紧张, 见到囡囡好顺眼, 工号88, mk妹feel, 湖南人士, 但有礼貌! 之后都系冲凉服务果d, 囡囡反应都几正, 轻车, b波, 走肥! 个样有鬼鬼地, 好似tvb某个体育女主持人(tennis), 抱住吊明星既心态终於出左几个月来的第一q! 之后都系吹水啦, 虽然开始觉得囡囡个样cool cool地, 串串地, 但可能tum到条囡吧, 第2q比第1q更正! 最后完满爆完2q!! 个人钟意囡囡够淫, 好反应, 愈吊愈兴奋!!

样:8.7
身材:8.5
服务:9.5
心态:9

ps: 為免比某d ching 误会rookie系某场既写手, rookie就系度讲第一次, 都系最后一次! 本人同各位ching一样, 相系自己, 去玩都系要比钱! 每个rookie出report既囡囡都有试过!! 至於点解黎黎去去都系同一个场呢, 我之前都讲过, 以前主场系因為方便, 皇岗行都行到过去, 而rookie本身真系比较懒, 加上其他场真系比较远, rookie本身又系独行侠, 甘样一来一回车钱老实讲都唔平, 小数怕长计!! 有时呢个月有budget就玩多几次, 手头紧就玩少d....另一方面, 有睇开小第 report既ching应该有留意本人好少出唔好既report!! 原因有二, 第一, 唔想断人米路, 第二, 做男人无谓甘无品出个po出黎唱衰人! 当然rookie都有瀨过野, 无论系以前主场定系其他红极一时既场, 呢个亦都解释rookie点解甘钟意去同一个场玩!!

最后, 睇完rookie废up, 如果某d ching仍然对rookie有咩不满, 本人都有野好讲, 甘就当入黎睇下相, 唔使睇字! 反正rookie d相一定系独家, 真实! 入黎睇完出返去都唔会有损失! 出report都系同志同道合既ching分享下, 有时见6台同其他平台ching出d 正report, 都会留言支持下!  系时候去相啦, 今次会po埋rookie下次目标, 前主场红牌既相比ching们先赌為快, 呢条囡之前rookie系旧主场都未有机会食, 呢次一定唔会放过!!!

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

Kvinwang 发表于 2013-7-4 22:46:21 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
c f v t v b y h y h y h y h y h

biblegu 发表于 2013-7-4 22:46:52 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
cccccccccccccccccccccccccc

cutmoon 发表于 2013-7-4 23:02:35 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

lhc 发表于 2013-7-4 23:37:14 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
#在这里快速回复#lhc,如果您要查看本帖隐藏内

Fox123 发表于 2013-7-5 00:09:25 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

啦啦 发表于 2013-7-5 02:10:19 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
可坎坎坷坷看看

zxcvb 发表于 2013-7-5 02:22:09 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
kvhkvhggxdzggdgjfbkhkbh

shenzhen 发表于 2013-7-5 08:29:40 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

lingyu 发表于 2013-7-5 08:40:40 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

发表回复