shandetr 发表于 2013-7-5 22:57:47

初试广成,回味无穷,红牌82,加嫩口398此场必火

继cp场,vip场报告出左后,终於到机场区啦~~

呢个场系小弟一个朋友叫我去试下,其实甘的最早我记得系x龙湾,开始有环吹?
我去左一次,果时小弟仲系佢旁边大厦返工,实际系好近,但一次足够我back list...
但今次比面朋友要去试下,今次就好得多了。

首先硬件,比起其他好多同样既机场,好乾净,好新,仲有设备齐,仲有桑拿蒸~
11点后仲可以过夜.佢地d房真系好大,仲舒服。
偶而太夜系度过夜我都觉得值。

请返软件,大家都知果度有几个红牌,无错红牌绝对ok,但好多时,红牌唔系果果人都有机会~
所以今次我试多一个号码起码大家知道其他都有返甘上下~
原本果批,几乎换晒(原来呢度系正邪都有,正系入门口,邪系上多样>3<)
正果批呀姐级...但楼上果班就正多了~

今次有送上82红牌,同新人398~
先讲红牌,靚我就觉得一般,但好多c兄话佢系相头组,我就唔太觉。
但服务组绝对系,从头到尾无闷场,只系红牌特色....多电话囉...
仲话好多c兄约又话唔想去甘~

不过,佢一入房就摸你细路,再讲d淫野搞到你著晒火....
我仲记得佢系我面前请佢睇「东京热」内容...又话d女点比人大大力插..
仆你个街..一阵你最好系甘..但当然..大家唔好想多系无既...
佢会话...你有套套就好了,黎挑衅你...但你有都未必可以(我估的)

呀..仲有佢冰火了得,仲吸力特强,强到我feel到痛....><
小弟一向时间长...吹足20分鐘佢就落油打,无他女女果阵系下班前最后一个鐘..就放过佢啦~
终於搞完,我记得早左15分鐘走。
佢走前仲系甘介绍其他女比我话边几个号码好叫我试多d~

当我满足晒準备走果阵比个杨部长拉住左,系甘话好唔好服务,正唔正~
同佢吹下水,有条女行过,比佢见到我下面有d反应,就再提议我搞多个....
仆你个街...洗唔洗呀,又话晚班返晒,睇埋先~

好,我就睇睇,最多下次黎~
前后睇左好几个..号码都唔太记得,整体全都食得无扒~
终於比我见到398第一眼就有个感觉,呢条女.....好好虾..
?!?!咩feel黎呀????

死就死得,点埋298,入到房,听埋佢把声,我终於明啦,我明点解我要选择佢!!
如果佢av情节呢条女就系素人,仲要著女仆装or校服
佢又细粒又可爱,屌!!!有衝动抓住佢个头系甘kiss>3<

不过兽性系有,但女女甘可爱都系礼貌d先~
同佢吹左成个鐘水,先出手~
即系甘,红牌呢,当然系3-6,但呢个新手呢.....2-6-3/5

原因女女,从来无做过吹场,佢仲同我讲好想走,分分鐘唔系度做~
极有可能转去做其他纯手打~
提提c兄..佢吹系要用膜的...........

不过我都觉得值,净系同佢果种想带佢返屋企既感觉就爽死~
仲想关住佢,自己一个好好满足下(嗯....呢d都系av情节,想像下就好了..)

好啦,请到呢度比d相大家睇下先
但好对唔住..我无带好相机去..仲有系山寨机关系...影得好差........
我对大家唔住...下次!!下次我一定影靚d...

话多样野...佢地有条新女叫988...嫩口到........可惜果日我2次唔系我一定要试下..
大家咪甘快搞到人地怕..我未试呀...

ps:又到介绍食野时间,以后每次我尽量介绍一下唔同场附近既好食地方
呢间系楼下既肠粉真心唔错~

**** Hidden Message *****

mattawa 发表于 2013-7-5 23:09:11

thanks for sharing

lingyu 发表于 2013-7-5 23:42:15

我爱宝贝 发表于 2013-7-5 23:44:28

johndong 发表于 2013-7-6 00:26:49

欢迎深圳的兄弟加桑拿群272643895交流

lhc 发表于 2013-7-6 01:04:48

#在这里快速回复#lhc,如果您要查看本帖隐藏内容

啊实打实 发表于 2013-7-6 03:04:16

阿发沙发沙发

kmt2012 发表于 2013-7-6 12:15:08

如果您要查看本帖隐藏内容请回

liur 发表于 2013-7-6 12:17:21

mmmmmmmmmmmmmm

hmilywsb 发表于 2013-7-6 12:40:12

真的是好东西啊。
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 初试广成,回味无穷,红牌82,加嫩口398此场必火