liuxiao30 发表于 2013-7-5 23:06:01

两醉汉沟囡唔到,飞车去常平蒲,遇到极品天鹅908#

上个月去过WJ后做乖仔一个月,今日无嘢搞,同朋友约系深圳饮番杯,朋友话仲约咗几条囡,谂住今日有嘢食喇,点知饮到最后冚部捻搵借口走嗮,得番我同朋友两个蒙仔。算,沟唔到囡用钱卖得啩,当时 ​​已经夜晚十一点几,冇和谐号坐,咁都当唔住去“嫖”慨欲望,打的去!途中无聊网上搵好嘢,可能太夜,好多囡囡已经落班,最后我选定天鹅湖908#老友783#。见到908#芦山面目后同相有90%相似model身型,相图冇乜点改,比较啱心水。条囡服务心态好,凌晨一点几都保持笑容,身型一流,相头都有90分,可能因为饮咗太多酒,第一Q时前排好生猛,但最后仲没出嘢已经软咗。出唔到嘢搞到心情唔靓,囡仔见到安慰我话“可能饮太多酒,我帮你吹”!我话“好”,第一嘢就系囡仔半吹半打中搞出。值得一讲系囡将精全部吸入口中,几鬼舒服!冲番个凉,取消水床怕冻嗔,番房揽住囡瞓阵。抽阵水,倾咗阵,大家揽吓,摸吓,揸吓,又来feel叫囡吹多次,吹咗十几分钟都唔得,带套自己骑,呢次威啦,搞到囡快投降,下边湿嗮,成身都系汗,最后猛推狗仔出嘢,搞完后眼瞓到死,叫囡走后自己一觉瞓天光。 当晚冇心思影相,系大宇微信度搵到两张

**** Hidden Message *****

lingyu 发表于 2013-7-5 23:38:31

ldk051 发表于 2013-7-5 23:43:50

长得几可爱声音都几甜

lt9818 发表于 2013-7-5 23:54:33

恐怕是你们都

aa123456 发表于 2013-7-5 23:56:09

ssssssssssssssssssssssssssssssss

johndong 发表于 2013-7-6 00:24:42

欢迎深圳的兄弟加桑拿群272643895交流

keyvia 发表于 2013-7-6 01:06:22

衣服漂亮人也美

lhc 发表于 2013-7-6 01:11:27

#在这里快速回复#,如果您要查看本帖隐藏内容请

啊照 发表于 2013-7-6 01:31:26

qweqweaaa 发表于 2013-7-6 02:16:35

还是一样啊
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 两醉汉沟囡唔到,飞车去常平蒲,遇到极品天鹅908#