qiusibo 发表于 2013-7-6 21:54:36

三金98#我像跌入洪沟, 谁也没法拯救(歌王)

仍然是这三金的四周
仍然是这夜晚空气在浮
骑着死肥仔的飞机师
怀念你那双手

寻晚同班fd去唱完k ,所以今日仲系好有mood,大家知道依首咩歌吗?
一如以往都系讲3g,龙版你可能又要失望了. 讲下依位重量级技师先,代号#98,讲起上黎依个冧巴都换左好几个人了,但最令人怀念都系渠...

<-历史         <-最新上任
中午黎到见到出面坐住几个人按脚,我咁换完衫出黎主任就埋黎SOSO.
问下渠第X现场单野有无搞到生意下落呀,果然依排佢话乞紧米.
唔系呀嘛,我今日就黎派几亿米青打救下桑拿业.

入正题,主任介绍左98比我.一入房我就训底俾佢按下先啦.
跟住大家吹左下水,佢话自己23岁,开始做左两个月.
我都相信,因为PART1按既位同力道都唔系好够,
PART2 RPATPAT,奶LIN,奶耳仔既功夫都一般般.推油左20分钟都仲未派米,于是叫停渠.
唯有本肥仔同渠补下习啦,
拉低渠训系我旁边,我上下其手,解开爸爸,扯低底裤.
对波劲大,玩左一阵就已经令我跌入洪沟,我话你帮我夹下热狗啦
果然条女系我见教学之下,慢慢神知不清,于是我用jj顶下波沟.
果然顶下顶下,开始有少少感觉,马上叫渠吹奏出野.
依个时候佢话无准备好膜,我话唔好烦啦,渠依依呀呀终于决心一口吞入,吹左5分钟就已爆浆入口.

**** Hidden Message *****

ppooiiuuyytt 发表于 2013-7-6 23:08:53

飞虎出征飞虎出征

mrguo111 发表于 2013-7-6 23:23:44

okokokokokoko

ttcbcb 发表于 2013-7-6 23:33:41

ddddddddddddddddddd

530385 发表于 2013-7-6 23:35:53

厉害厉害厉害厉害{:soso_e190:}

hatewga 发表于 2013-7-7 00:38:41

想操~~~~~~~~~

Kvinwang 发表于 2013-7-7 04:58:05

de f r t g h y y h y h

天空123 发表于 2013-7-7 08:28:03

ttttttttttttttttt

980988208 发表于 2013-7-7 12:18:48

我的眼花缭乱,

cloes 发表于 2013-7-7 14:14:19

好东西,看看!!!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 三金98#我像跌入洪沟, 谁也没法拯救(歌王)