fff000 发表于 2013-7-7 15:55:11

港源#23,长头发, 面尖尖, 斯斯文文, 几靓女~~

玩开慨个班老友话港源#23号好靓女,咁啱星期六晚同朋友食完饭无野做,就上左去~上到去都几多人,见到大厅坐左十几个CHING ,系度睇紧波,饮吓野,又hea吓,好优在悠在…. 点23号唔驶等…冲完凉,入到房,女女等番我转头,有d唔系几好意思添!见女女个样都唔错,正如我班老友所讲~几靓女! 23号真人真系几省镜…长头发,面尖尖,斯斯文文,绝对系靓女…心口有B …手幼脚幼!对脚仲几靓几修长! 按摩按左一阵,又按得几舒服喎!估唔到靓女都识按摩!我都忍唔住揸吓波仔先!揸到咁上下,就直接入PART 2!女女解甲,对波仔好可爱,我就手口并用,唔能够放过呢对可爱B波仔! 玩完女女对波,女女就用渠对靓波波服侍番我!呢对波波虽然唔算好大,但就好FIRM好弹手,做BODY真系一流,好舒服! 做完BODY,细佬硬晒,女女就落油帮我起机!上路蜻蜓点水钖咗几吓,中路任玩任食,下路隔裤摸左阵!望住女女个靓样,揸住渠对靓波波,真系几好FEEL,之后女女主动车我LIN,车得我好爽,就俾佢打咗出黎~~~舒服晒! 出完野…女女好用心帮我清洁…之后揽住女女瞓咗阵,好有女友FEEL,到够钟就走人! 有点依依不舍添,唔会系沉船挂??? 总结:囡囡几靓女,好有女友FEEL~沉船客值得一试!

**** Hidden Message *****]

11111 发表于 2013-7-7 16:33:00

black007 发表于 2013-7-7 17:08:19

....................

357357357 发表于 2013-7-7 17:12:52

Dddddddddddfff

lingyu 发表于 2013-7-7 17:27:00

a1391030139 发表于 2013-7-7 19:20:21

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

137990238 发表于 2013-7-7 19:46:20

qwwszdderghjjfdsdd

shenzhen 发表于 2013-7-7 21:27:56

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

cww999 发表于 2013-7-8 12:57:36

jjjjjjjjjjj

独孤飘雪 发表于 2013-7-8 13:00:03

kkkkkkkkkkkkkkkkkk
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 港源#23,长头发, 面尖尖, 斯斯文文, 几靓女~~