xsheng1983 发表于 2013-7-8 19:29:33

快活林体验培训生,20#吹箫好功夫

接Rock电话有培训生试钟,我亦有好耐冇去上边滚,心哊哊就攞埋包直奔樟仔
大厅见Rock,直接入埋房度。Rock服务热情,又递烟又Call饮料, Rock唔抽烟不过随身都装埋袋烟好奇怪。唔理会,我哋系房度倾计阵,就见到20#攞包包过黎。Rock即刻起身话低渠要好好招待我,服务要做足!渠闩埋门,我哋例牌交流下,原黎渠系其他场转过黎,唔熟悉尼间场慨服务,所以就叫我黎试下服务添!原黎咁样就叫咗培训生!我都以为系新落海慨囡囡…哎呀,既黎之则安之,试下服务先!
囡囡帮我脱埋鞋,又除埋衫,上水床做body,做后面做正面,咀埋环游,又黎bobo洗面,好鬼劲。水床吹箫做足,有深喉,口暴搞掂1q。
囡囡服务好熟手,上大床 ​​擦拭BB油又做番body,含住春袋吮,好舒服。接住又黎吹,吹至派彩!水床净下身,返大床享受囡囡正骨,后卫同囡囡倾倾嘢至落钟。买单3旧水!
出门话俾Rock听,服务OK。下次有培训生一定叫我黎试钟!

**** Hidden Message *****

mmy824729 发表于 2013-7-8 19:37:22

zhou999 发表于 2013-7-8 19:59:06

还不错在哪里找到

green 发表于 2013-7-8 20:01:14

试下服务先

twisn 发表于 2013-7-8 20:28:40

谢谢楼主分享

twisn 发表于 2013-7-8 20:28:57

谢谢楼主分享

林中白狼 发表于 2013-7-8 20:54:37

顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶

xdfffse 发表于 2013-7-8 20:56:56

快活林体验培训生

lingyu 发表于 2013-7-8 21:17:25

lkw00001 发表于 2013-7-8 21:32:26

好东西当然不能错过了!!!!!!!!!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 快活林体验培训生,20#吹箫好功夫