爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

体验王朝98#可爱得意妹

hackerstudy 发表于 2013-7-10 09:29:26 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
睇过呢个女女之前既报告好似比较特别,所以就一于用特别o的既方法写啦今次其实终归咎底渠都系一个贪玩既妹妹仔.渠既按摩技巧虽然一般,但系讲到调情锡lin波推呢o的野渠绝对应付得卓卓有余.

女女: 98
个人之处:样生得标志,可爱得意妹,细细粒一手抱得起,波波大得黎又软林林咁,玩得(有时我玩渠有时又渠玩番你咁)
可改善之处:按摩技巧,好好善用渠对野,有时唔好咁贪玩对客认真o的就好啦 渠对灯系波推界(我意思系用波波夹你碌野夹到你射果种)系属于最上乘果只~~因为要做到perfect,对波一定要大同埋林林地,咁夹果阵时先至可以完全包实晒碌9得黎又唔会觉得唔舒服.渠对波就做到呢种效果.可惜,佢仲未掌握到技巧,希望ching多o的调教下佢啦哈. 细节就唔讲啦.我同渠 ​​一路都有倾有讲,要做既渠都有做.按摩果part就真系可以skip. part 2的话记住叫佢做波推.渠同我讲佢好少做波推的.咁我就同渠讲,唔同你想系呢行做一世咩.难得后生有相头,又有对咁好既天然工具,而家唔用几时用呀.....渠跟住谂下谂下就帮我推试试.试完我都觉得唔错架,技术未perfect但系工具搭够.

佢话由而家开始会做多o的波推喎.各位ching有时间帮下手调教下佢啦. 一路影相睇下效果,哇,真系得架喎.临走前渠同我讲,话渠都会尽量做好o的,希望做番好似之前咁咁多call钟喎.又一个红左无耐变懒左既例子.希望之后越黎越好啦. 呢个女女,都系睇相.我影完渠都叫我send番o的相比渠,因为佢话影得唔错哈.

试过渠既ching都知道渠有几"高",所以下面呢几张相,事先声明,系因为长腿控(在下是也)影出黎既效果.到时去到以为渠高过你,唔好番黎投诉呀...

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

h888888 发表于 2013-7-10 09:32:45 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

lkw00001 发表于 2013-7-10 09:46:19 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
好东西当然不能错过了!!!!!!!!!!

lingyu 发表于 2013-7-10 11:21:48 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

butahentai 发表于 2013-7-10 11:23:15 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
hao hao hao

gywxt 发表于 2013-7-10 13:27:15 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

zehua1231 发表于 2013-7-10 13:34:29 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶

baby855112 发表于 2013-7-10 16:45:15 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

春虫 发表于 2013-7-10 18:01:46 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

林中白狼 发表于 2013-7-10 19:39:22 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
的顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶

发表回复