rayabbie 发表于 2013-7-17 08:39:19

旺角的天空有着不一样的月MK108

呢个报告绝对系一个意外,话说本人安排左两日假期准备到DG过天堂既生活。 但系我果个有名无实既师傅又搞左个类似既活动系下一个星期,仲叫埋我一齐参加。 于是我就放弃左我其中一日行程悭返D钱留待下星期既飞虎出征。 第二日行程约左我倾慕好耐既161男神Richymic孖住上DG。 点知呢条XX系前一日夜晚话比我听渠第日公司有野搞去唔到,我X! 即晚谂住拉渠去旺角等渠会一会最大波既130,但系呢条友推三推四最后都不能成行。 唔理咁多决定第日单刀赴会过DG,但系我师傅又叫我不如等多个星期先去啦! 咁呢两日假期唔通真系自闭中渡过? 怀住对男神痛恨既心情早早训教,到左半夜既点几钟醒左,之后等待再有睡意既时候,竟然先后收到两位旺角老朋友呼唤。 反正都无野做就系咁约左渠地第晚唔同时段相见。

第一个会见既老朋友就系108小月,系旺角玩得耐少少都唔会唔识渠,93年,只系做过桃花同旺角。 问左渠钟意边度多D,渠答旺角喎!哗!咁识买口乖,经理识做啦!系咁易比返少少奖励佢啦! 渠有个老死八十号,就系有师兄出左报告又无相果个,我为左满足大家既好奇心系有问小月拎相既,不过最后唔成功。 不过渠比相我睇最后都无乜印象,只可以同大家讲肯定唔系恐龙同怪兽尼!

由于经常睇到几位前辈对无相报告既不满,所以我立志无相就唔再出报告,见小月之前亦都事先声明会帮渠影几张相!满意未?老屎X们! 相既色调系经小月本人修正过所以系白左D,纯粹系渠钟意,我对原本既色调比较满意。

讲左咁耐系时候要讲千篇一律既戏肉啦! 由于渠系熟人例牌必飞PART1,最经常做既系我抱住渠周围FING,然后就会比呢个成日傻笑既小月叫疯子疯子。 循例讲下三宝,上路我都系等到今时今日先有轻车,我问渠点解,佢话佢唔喜欢亲嘴,呢个系好朋友福利唔驶恨啦! 中路微乳,卖点粉钉两粒,好老土又系怕痒敏感型,有得食既师兄切记温柔。 下路问号,请自行探索。 小月妹妹有个好得意既地方就系食渠同比渠食既反应好唔同,食渠会合埋双眼郁都唔敢郁好似比我...... 小月妹妹咁乖唔可以对佢咁过份架都系比渠SHOW TIME啦! 一比返发球权渠即时判若两人,在我身上快慢有序既吸吮再加偶尔发出既呻吟声简直就系施丹转身一样完美。 无耐渠就落油施展渠既揸X龙爪手,其实我对渠起机手法一直评分唔高。 但系今次好唔同,渠R下R下先由火箭底再到火箭顶,哗!好舒服呀!几时有咁好既手艺架? 再加上我只手系渠身上自由探索,而佢个嘴亦系我乳头尽情吸吮,三重享受之下火箭唔驶倒数唔驶按制已经自行升空,呜! 洗完手返尼体贴既渠借出大腿一双比我当枕头休息,如果唔系我心有所属呢个MOMENT肯定沉船快过潜水艇。

**** Hidden Message *****

lingyu 发表于 2013-7-17 08:52:51

keyvia 发表于 2013-7-17 08:57:45

这个小妞真的是不错啊,要模样有模样、要身材有身材的!

流风之回雪 发表于 2013-7-17 09:10:40

:loveliness::loveliness:

baby855112 发表于 2013-7-17 09:17:14

wwwwwwwwwwwwwwwwww

lkw00001 发表于 2013-7-17 09:21:16

好东西当然不能错过了!!!!!!!!!!!!

halatangka 发表于 2013-7-17 20:11:49

不错啊 看起来

林中白狼 发表于 2013-7-17 20:43:35

顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶

alain_chen 发表于 2013-7-17 23:38:09

学习学习学习学习学习学习

johnny3322 发表于 2013-7-17 23:59:45

bbbbbbbbbbbbbbb
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9
查看完整版本: 旺角的天空有着不一样的月MK108