xsheng1983 发表于 2013-7-18 08:48:49

HH天悦新出“功夫骚”幼女818,值得一试

今日细佬时不时提醒我、它饿佐!向我发出求救信号……
哎,既然系甘!决定北上天悦会一会熊猫推荐既风骚型小点818
立即请假埋飞北上天悦,call定经理订好房间留住818俾我
黎到CP上到天悦。熊猫经理早早已经叫好囡囡拿好房间等住我。S21号房 入到房间睇我囡囡已经铺好床单叫好饮料睇住电视系到等紧我! 囡囡立即起身帮我接行李更衣!行近一睇,囡囡真系几掂,皮肤好白、啵大腰细。睇上去真系好风骚 有天悦风骚之王909有过之而无不及……一个字“掂” 之后照常服务,讲真招式以我SN年纪7岁黎讲唔有边种招式没试过… 最突出一点就系囡囡既投入程度,呢条确实有她既绝活!囡囡好主动要去换招式 重点既系、她不像其他囡仔甘做滴敏感姿势要你出水快滴!囡囡会计好时间去主动换招式 让你持久去享受做爱真正既快感!我觉得呢她有炤既绝活“潜龙游水” 呢招能让双飞欲生欲死……慢慢感受囡囡阴道流出既淫水

**** Hidden Message *****

lkw00001 发表于 2013-7-18 09:07:36

好东西当然不能错过了!!!!!!!!!!!

darkmitsui 发表于 2013-7-18 09:23:01

够风骚的啊

liye1122 发表于 2013-7-18 09:44:23

keyvia 发表于 2013-7-18 09:44:49

这个确实不错啊,身材相貌都有了!

春虫 发表于 2013-7-18 09:59:16

SSH123456 发表于 2013-7-18 10:11:05

huanglei 发表于 2013-7-18 11:40:19

jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Mohicans 发表于 2013-7-18 11:48:45

thanks for sharing

oklv 发表于 2013-7-18 11:53:31

如果您要查看本帖隐藏内容请
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: HH天悦新出“功夫骚”幼女818,值得一试