lywl88 发表于 2013-7-22 18:37:32

在常平晴晴场泄泄火!男人精虫总是蠢蠢欲动、适当时系要泄火啦

做为男人、精虫总是蠢蠢欲动、生机勃勃,不断提醒我得适当的泄泄火。
细佬的建议自然是最高指示,
于是CALL返主场经理熊猫、叫她帮我Book好房间、让细佬发泄下、
睇完T秀、好心急!嗱嗱声下手选条样像人妻既囡囡
立刻入房好让细佬早点得到发泄、好心急、、、
咁一嘢揽埋嚟再坐埋大肶度,尽有feel,同屋企嗰只老虎姆相比,几相似下(指呢个感觉),
再加上轻车咗轮先至除衫冲凉,冲凉期间感觉囡囡都几落力下,
就连水床时都想帮我吹出来咁,除晒后睇到囡囡慨皮肤几立净下,
床上慨服务都系咁啦,正面时冇耐细佬已经畀佢搞到顶唔顺,嗱嗱声带上雨具直接上马.
囡囡腰直系好功夫,几轮姿势转换,细佬可能谷得几耐下,
所以冇计,喺战况唔系几激咁完成咗1Q,训喺床上同囡囡吹水,
细佬畀人调戏一翻后重振雄风,呢次同囡囡玩到身水身汗,齐齐叫攰...

晴晴的联系方法请看
他们的广告贴
http://www.isangna.net/forum.php?mod=viewthread&tid=12211&extra=page%3D1

**** Hidden Message *****

sl77 发表于 2013-7-22 18:58:25

调戏一翻后重振雄风

lingyu 发表于 2013-7-22 19:24:05

tang810810 发表于 2013-7-22 20:09:19

vjhkhvbkbhjkbjkl

maoming 发表于 2013-7-22 20:19:29

墨迹了了咯了了了

Robin 发表于 2013-7-22 22:07:09

asdfdgfdgdhgh

lkw00001 发表于 2013-7-22 22:13:21

好东西当然不能错过了!!!!!!!!!!!!!!

中原一点红 发表于 2013-7-22 22:14:27

中原一点红 发表于 2013-7-22 22:14:59

zhou999 发表于 2013-7-22 22:19:43

好东西当然不能错过了
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 在常平晴晴场泄泄火!男人精虫总是蠢蠢欲动、适当时系要泄火啦