talk! 发表于 2013-7-23 08:31:45

第一次深刻体验东莞桑拿-回来写写报告

本狼喺深圳居住,工作一个偶然嘅机会让我见倒咗一个广告,淡水天维嘅广告我加咗广告上嘅扣扣,问咗佢宜家你嗰度点消费嘅,宜家技师有多个,都系多大年纪嘅,呢一系列问题。佢也好认真个回答咗我嘅问题,收屘佢仲讲咗个好声气讲低我,宜家起到七月份中旬二十点前嚟消费嘅人客都能享受订房价上再优惠一旧水现金卷,讲到呢嚟心里有点算似捡到便宜一样,打后想咗想会唔好喺原有嘅价格上加上,再讲优惠下嚟啊,一联想心里有点失落嘅感觉,
我呢样想嘅就当面咗当嘅问咗佢系咪呢样嘅,佢解释道讲:系二十点前嚟嘅顾客才有嘅,爬头二十点一刻都唔能享受呢个优惠活动!
呢个问题我有点思疑,但系小细佬嘅催促胜过大脑嘅控制,打后我下咗扣扣跟老婆讲,老婆我有点事去淡水处理点公司嘅事,老婆知我去淡水冇好事,佢嚟咗一句:自己觉眼咗,咪制搞到病翻嚟!我听到呢度我发现我老婆系天底下最好嘅老婆! 耶耶耶!
怀著嗨森嘅心情,频伦嘅俾嗰个经理打咗个电话,还问咗佢点搭车。佢都讲嘅好清楚,我也听懂咗点搭车,讲真个出去咿挹乜人还敢揸车出去偷食,虽然我老婆唔介意,但系怕被识得嘅人知!知咗我和老婆情以何堪!
收屘我花咗三十分之钟到咗淡水天维嘅场子,我到咗酒店门口我冇当堂入去,我喺门口撩留咗几分钟,睇睇入去嘅战友多唔多,怕被忽悠咗。呢时我也打咗电话俾嗰个经理,讲我到咗酒店门口,经理让我等佢两分钟佢下嚟接我。我就等著佢,阵间见倒一个肥仔屁颠屁颠嘅走过嚟!我哋打咗个招呼,佢就带我上楼,去报咗我嘅手机尾号,跟著就带我去佢哋嘅T台选技师,佢让我稍坐下我也回答讲好!到咗人哋嘅地方能讲唔好咩?我心里讲一句,呢时佢俾我端咗一杯奶茶入来,技师也就喺呢个时候上嚟T台,佢哋集体打咗声招呼还扯线佢哋嚟自边度,头水讲真个,唔系我嘅菜,虽然长嘅好样但系咪我中意嘅,我跟经理细声讲到仲有冇,佢讲咗句仲有,我系敢睇落另外一批,呢系一个挂著666号牌嘅技师令我心突然心跳咗下,嗰两座山峰高高嘅耸立,样子跟我初恋有6分相像,我问咗经理佢嘅价格,佢讲原价系700嘅宜家优惠100,埋单就买600! 呢个价格能接受!我就嚟嚟佢跟经理讲,呢时经理讲冇问题,唔阵间经理让佢带我进房,呢时我嘅心早就心痕痕咗,我好猴擒嘅从后便抱咗过去,佢冇反抗只系温柔嘅讲咗一句咪制鬼咁急嘛,呢时我也知咗自己好失态,我放开咗佢,呢时我望住佢,佢也望住我,我哋四目对视咗5秒,我十足实稳系5秒,我心里数字,5秒后我哋都笑咗,呢系佢讲跟我睇点脚色,刚起手我估话会俾我睇乜野,冇想到佢俾我睇A片,我心里边有性质睇A片,就喺呢时,佢俾我嚟咗一个除衫舞,我心里激动咗,慢慢嘅佢把佢衫脱咗,佢走咗过嚟帮我脱,一单一单嘅被除低,收屘还剩一个四角老底,呢时佢嘅手喺我细佬上便慢慢嘅抚摸,我嘅细佬早就大佬咗,我讲咪制摸咗,嚟做正事啩,佢讲你系咪出去蒲都系鬼咁著急嘅呢!我嚟咗一句唔系噃,我系见倒你有感觉,佢也摞嚟个套套套喺我细佬上,佢讲用乜野招式,我讲你喺上便先,让佢插入来,哇哇哇,我嘅龟头入去嘅时候,有点紧,讲真个我嘅龟头唔系通拉嘅大,讲时迟嗰系快我用屎窟实行,一下插咗入去,佢突然颤撄一下,讲痛,我好心讲咗句一下就唔好咗! 刚起手我就慢慢享受佢喺动,呢样嘅招式用嚟10多分钟,佢讲佢累咗,让我换个招式!呢时就我喺上便顶入去,呢系我狂咗,用力嘅顶顶顶顶!后便我感觉喺床上顶冇乜野意思,我就让佢爬喺电视柜边度俾我顶,唔知系心里原因定系乜野,唔爬头20分钟我就射出我嘅第一炮,我嘅细佬也腍咗下嚟,打后我哋就躺喺床上几分钟休息下,呢时佢起身讲去弄水床,我讲我先等阵!佢去调好咗水温嗰啲嘅,阵间再叫我入去,帮我全身涂上沐浴露帮我洗洗,我躺喺水床上佢用嗰两个高高嘅山峰喺我背脢嚟回嘅推嚟推去嘅,一个字爽!之后让我换到前便嚟! 
从上往下嘅推! 推到我嘅细佬嘅时候,用嗰两个BOBO夹著我细佬嚟回摩檫!。。。。。。一切都弄嘅七七八八咗,我哋就回到咗床上,讲嚟我哋做服务! 我细声嘅讲好!  系敢做服务,其它嘅服务都通拉,唯独毒龙转做嘅十足好,用舌头顶我嘅菊花!而且系顶嘅老深咗!做咗十分之钟,我讲够咗,我哋再嚟云雨啩!  呢时佢要摞套套,我讲唔带可唔得以,佢唔系好接受,打后我用我嗰张咀把佢凼住咗,佢才勉强应承讲事后要买个药至得! 系敢我唔好带套套进咗佢嘅桃花源!呢匀比第一次还过瘾,呢匀系冇带套套冇隔膜嘅!呢匀更疯狂嘅,抽插,我宜家谂起嚟,我知嘅招式都用上咗,系敢我嘅第二炮留喺佢嘅体内!呢匀把我累仆低咗!我哋又试休息咗! 打后我还睺住,但系我硬唔起嚟!佢就帮我吹,我讲你用点牙齿嘅微力,佢也照做,唔阵间我又试恢复咗雄风,入咗狂插,但系呢匀好

**** Hidden Message *****

Kvinwang 发表于 2013-7-23 09:08:29

Crftybhnhnhnhnnhun

lkw00001 发表于 2013-7-23 09:28:51

好东西当然不能错过了!!!!!!!!!!!!!

a3500608 发表于 2013-7-23 09:33:48

妹子有点不正啊

流风之回雪 发表于 2013-7-23 09:35:17

:loveliness::loveliness:

陌生人00 发表于 2013-7-23 10:05:53

.....................

baby855112 发表于 2013-7-23 13:21:19

wwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

caihongxiaozu 发表于 2013-7-23 14:00:10

:):):):):):)

gtlbbc 发表于 2013-7-23 16:05:32

感谢楼主分享!!!

lishenguang 发表于 2013-7-23 16:36:57

页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 第一次深刻体验东莞桑拿-回来写写报告