6317131a 发表于 2013-7-24 10:55:52

云涛#222 (前泳318)迟来的童颜巨乳报告!

收到囡囡WECHAT话要转场云涛 所以就等囡囡安定落来去边先出报告了   同各位CHING SAY句SORRY先原帖要WECHAT噶已经一一留言去各自留言版 好送上囡囡情报: 霖巴:云涛222                                                                                                                                                          小名:萱萱 产地:广东梅州 年份:96(18-20卜卜脆) 性格:开朗外向 语言:国语(识听D广东话) 身型:小小BABY肥好好揽 波路:D结实少女波一手不能掌握

囡囡一入来我已经比距浅浅噶笑容深深噶事业线迷到晕一晕   叫囡囡影相都好配合除佐距有些小紧张外真系好听话哦讲真一边影相我已扯佐旗仲俾囡囡发现佐俾距笑到我有D尴尬心念你笑宜家你笑啦等我等阵炮制你 PART1影完相就囡囡就乖乖D坐系我隔离帮我按按脚同囡囡交流下先试下距皮肤滑LULU原来囡囡系96先19岁未够哗真系嫩到出水啊仲要个涨卜卜波对住你 你真咪话唔想马上吃佐距真系心猿意马咁想马上开始第二PART又怕吓亲囡囡惊距觉得我粗鲁哎真系几难顶唯有同囡囡扯东扯西倾D野分散注意力啦 好彩囡囡性格仲比较细路囡细声讲距就大声笑都好轻松愉快咁度过慢慢叫囡囡训系我隔离一边望住距一边讲D低级烂GAY突然吻上囡囡个嘴 开头囡囡都闪佐一下但好快我揽实佐距又温柔细语安抚下囡囡慢慢由吻吻到深吻到激吻跟住用俐顶开囡囡个唇伸埋入去。。。。。纠缠如蛇。。。

PART2良久唇分拍拍囡囡个八月十五“萱萱拿东西去吧”“哥哥受不了了”好快萱萱就出去拿家撑啦 萱萱入来好醒目啵原来已经自动飞BRA睇住距心口两只大包米随住距动作一动一震自己都不知觉吞吞口水   “我来帮你推推背吧”“算了宝贝我不想推背哦""为什么啊”“因为你很可爱我只想抱着你”“坏蛋” 里个时候总唔拿拿声抱着囡囡咩由于囡囡背住我我对手就控制唔到甘抚摸上距个胸好结实好坠手! 真系非常好手感随住我抚摸程度越来越激慢慢FEEL到囡囡LIN开始凸起慢慢解开囡囡上身扣一对浑然巨乳应声而出。。。。 揽住囡囡训落去一边吻一边吃距美乳美妙无穷激到深处囡囡仲不自觉轻轻发出轻吟。。呃呃呃。。。。

小弟已经不知时间空间眼中唯有萱萱。。。不经意对手已经由美乳直落囡囡大腿深处哪水源门口一时间上下俱忙囡囡玉手都一直套弄细佬 气氛越来越火热顺手慢慢脱下萱萱小底底使出小弟打滚骨场噶“摩达神之指”深入水源寻找神奇G点。。。。良久囡囡终于顶唔顺下先结束探险之旅 “坏人我要做服务了不然等下就到钟了”“好啊来吧”小弟弟早已一支箭甘蓄势待发萱萱一番细心清理下开始奏乐开始技巧比较单一 小弟为有再做一次淫荡教师指导囡囡一番阿囡囡天赋唔错好快就沉迷系一场口部SPA   除佐神级演奏家之外(如可乐)基本好难吹的爆我不忍可爱噶萱萱身水身汗叫距落油转为手打10几分钟后顺利系萱萱手中爆发

总结:萱萱96青春无敌可爱温柔D级美乳又性感撩人服务方面由于年纪尚呦仲有潜力可以开发!美乳控幼幼爱好者可以去马 上路:碰碰级或法国级(睇个人缘分)中路:D级美乳任君品尝下路:囡囡尚幼各位CHING兄要锡住来

**** Hidden Message *****

twisn 发表于 2013-7-24 11:16:21

谢谢楼主分享

kbkb123 发表于 2013-7-24 11:59:36

好素质好后生

克隆高手 发表于 2013-7-24 12:13:39

渠对嫩滑奶王包有成34D

cmk3505809 发表于 2013-7-24 12:27:07

90的啊啊:@:@:@:@:@

rusty_tin 发表于 2013-7-24 12:31:52

过来看看有点啥

stewart01234 发表于 2013-7-24 12:32:00

dddddddddddddddddddd

lkw00001 发表于 2013-7-24 12:36:11

好东西当然不能错过!!!!!!!!!!!!!

see168 发表于 2013-7-24 12:56:52

huangzhengheq 发表于 2013-7-24 13:26:19

v g g g f f f y
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 云涛#222 (前泳318)迟来的童颜巨乳报告!