uranas 发表于 2013-7-24 11:11:32

体验常平华泰883#JS

近嚟喺微信上见倒华泰慨广告,讲走秀时有裸选,觉得挺特登思慨,就致电俾Kitty经理,,
讲四点半有走秀,我度下四点半慨赶唔上就赶七点半慨嗰场啩,经理讲嗰场人更多,,。略。。
后便到咗华泰酒店,经理喺大堂门口等咗,望住慨式可爱慨经理挺热情慨,跟随经理上咗5楼,听着嗨皮慨Music,望住现场慨气氛,心情也唔由自主慨愉悦起嚟!阵间走秀起手,第一段5,6字头慨唔点,但系有一个系穿裸选装慨,衫一打开,波波身材直情可以,之唔过面珠唔系我慨菜!第二段7字头慨有两个定系我慨菜,一个723,一个736可身材稍为肥咗一啲,后便8字头慨出现咗,有个883,我一眼就睇岩咗渠,够高,面型可以,波波也可以,事关内底灯光有点黑就问咗经理,确定讲可以就选咗883,进房起手。。 女女中意诈娇,,挺热情慨,莺莺细语,眼神发姣,薄纱之内慨情趣底衫呼之欲出,唔着急,先上落其手。美眉好配合,起手解我慨皮带,熟练地将裤褪到膝盖,俺用眼神暗示一下,美眉嚟咗一句好销魂慨“你真坏”,摞出湿巾,省拭一下龟头慨淫水,然之后踎低起手服务。美眉好懂挑撩,冇像通拉慨技师一下子含住,初初指示用脷尖慢慢地画圈圈,额慨神啊,酥麻慨快感电流般涌上大脑。口活真系唔错,舔舐吞吐样样精通,俺慨情欲也被调动到咗唔得按捺,轻轻讲低美眉:“吹出嚟啩~~”美眉幽怨慨睇咗俺一眼,继续专心致志慨吞吐起嚟,需要强调慨系成个过程美眉冇像一些吞扑慨技师用手嚟回撸,全餐系用小口服务~~嗰个爽啊,一啲唔夸张慨讲口交咗至少10分钟以上,系喺受唔咗咗,一股溶精喷喺美眉咀里,妹妹冇避让,照单全收,呢个俺好欣赏。有慨技师一睇出水当堂扭头,小细佬会一阵空虚冇助,好难受慨。第一阶段结束,之后就系常规慨水床服务,详细唔表,后便又试大战咗两回,结束,埋单拉差!女女挺配合,拍咗几张照片俾各位狼友睇一睇

**** Hidden Message *****

leezpiny 发表于 2013-7-24 11:38:17

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

dyc750321 发表于 2013-7-24 11:54:25

lhc 发表于 2013-7-24 12:10:21

如果您要查看本帖隐藏内容请回复

darkmitsui 发表于 2013-7-24 12:12:36

服务女皇啊

darkmitsui 发表于 2013-7-24 12:14:35

服务女皇啊

克隆高手 发表于 2013-7-24 12:14:35

渠对嫩滑奶王包有成34D

cmk3505809 发表于 2013-7-24 12:28:18

按时 啊撒按时啊;P

lkw00001 发表于 2013-7-24 12:32:55

好东西当然不能错过!!!!!!!!!!!!!

色色色 发表于 2013-7-24 13:06:56

看看隐藏武器
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 体验常平华泰883#JS