54nb 发表于 2013-7-25 15:36:04

参加天鹅裸X秀,拣件大波萝莉囡囡758#

讲真,系广州工作甘多年,有得玩既地方去过嗮,觉得都系常平好玩d,呢次系x宇微信上见到好多囡囡都唔错,仲有裸选。心痕约两个同事去见识下。到咗天鹅x啱好四点2个字,仲有四个字先开场,甘就系休息厅度同x宇泡功夫茶。
   快开场,行到前面搵个好位置睇秀,前面几组著内衣行,有ok但无落手,谂住睇埋裸选既,点知被同事落手摞走我钟意既条囡。好彩后尾仲有大餐,拿拿声落手飞咗件大波裸选囡囡758#,抽番个奖入房做人生大事!
   条囡身型唔系一流果种,但对车头灯正,弹手粉红。样就属於系“萝莉”幼幼型,比较靦腆,需要男方用语言挑逗才可以逐渐进入状态,幸好老狼我都算欢场老手,几分鐘落黎就混熟悉咗。技师服务够认真,所有应该做既无马虎,吹簫时亦都无讲话吹几下就做,所以呢次玩的都十分之蛮夷,服务过程用白话唔知点写,所以呢次省略。
   走时埋单718蚊,原价768蚊但有抽奖50蚊既。其实都唔算贵好贵啦,依家到处都加价,可以理解!入房时偷拍两张,但无影到面,借x宇一张!

**** Hidden Message *****

zhu111110 发表于 2013-7-25 15:52:21

pizia 发表于 2013-7-25 16:23:58

AONE2020 发表于 2013-7-25 16:40:27

强大的泳装花街盛典

qa123 发表于 2013-7-25 16:54:57

david1976 发表于 2013-7-25 17:09:18

ggg哈哈哈哈哈

kuku4177 发表于 2013-7-25 17:41:50

isangnaisangnaisangna

lingyu 发表于 2013-7-25 19:13:04

wwq6634125 发表于 2013-7-25 19:22:09

ddddddddddddddddddddddddd

147055245 发表于 2013-7-25 20:01:07

gggggggggggggggg
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 参加天鹅裸X秀,拣件大波萝莉囡囡758#