爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

天鹅湖mk摞件姣囡技师720#吗,中二等大奖500块钱!

dgd78 发表于 2013-7-25 15:39:00 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
常平天鹅湖路可以说是百花争艳,上一次系天鹅x食咗件好野后已经一发不可收拾,呢次换天鹅湖mk(常平旺角)。

以前都知道mk够旺,但有也野活动。甘次听讲秀场有大奖抽,最小都有五十蚊。可以平50都好啦,去番次试一试水先。

陈x安排车接我到酒店时已经开始,有办法,火车飞难买。不过啱开场几分鐘,都有也所谓,咗系陈x帮手安排嘅位置开始睇囡。

几十条囡中有五六件啱食,第一次嚟贪心睇多阵。最后睇中d技师大部份被其他人拣咗,剩番720#同埋819#,819虽然相头一流,但无也波。而且比720#贵咗一旧水,最后选择720#做呢一次嘅对手!

抽奖时运气当唔住,竟然俾我抽到五旧水二等大奖,真系劲!本嚟谂住有个五十蚊就ok嘅,哈哈真系劲开心喎!

陈x安排房间后俾囡拖入房,条囡够丰满也都够姣,全程两个鐘头我几乎都系被动中俾佢搞,主动性一流。

第一q好快就开始,淫荡叫床声次次都叫我差d把持唔住,努力克制自己有太快射,享受一下ml过程。但最后都俾佢吸咗出嚟,休息阵去水床。

服务过程无偷懒,水中簫做的简直一流,几个姿势以前系深圳骨场系完全有试过嘅。激动中俾佢口爆一q水中簫。

番床度继续调情,抽吓水,锡吓波,过半个鐘头后细佬又再次昂首,再上,前面都系佢主动,后尾我发飆,转我主动,抱住双脾疯狂猛插,屌到差唔多有嗮力爆出。

走时前臺埋单218蚊,抵玩到死,掂!呢次影咗张背影,同埋头拍一张技师行秀相!

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

中原一点红 发表于 2013-7-25 15:46:52 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

abc12345 发表于 2013-7-25 15:46:53 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
ffsdfdsfdfssfdsfdfds

zhu111110 发表于 2013-7-25 15:52:02 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

陌生人00 发表于 2013-7-25 16:10:20 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
...........................

h888888 发表于 2013-7-25 16:54:49 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
ddddddddddddddddddddd

独孤飘雪 发表于 2013-7-25 17:13:29 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
;;;;;;;;

kuku4177 发表于 2013-7-25 17:37:15 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
isangnaisangnaisangnaisangna

gywxt 发表于 2013-7-25 19:09:34 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

fishly 发表于 2013-7-25 19:11:44 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

发表回复