uranas 发表于 2013-8-3 20:54:32

体验常平天鹅湖785#

呢排CP打风,唔敢北上。今日周六谂住系屋企睇吓碟算数。点知睇道细佬硬,哎,既系叫我出去搵食俾佢啫。问问天气先,X宇话风已渐过,安全无问题,可以过!X宇呢份人实实在在,有就有冇就冇,帮衬咁耐冇呃过我,呢次都信渠,打俾老友话都想去,两个人冲关北上!
       天鹅湖换咗新车,几靓又啱坐,唔错,抵赞!到咗天鹅两点几,起手拣囡,老友鬼咁心急,好似系个乸慨都得,两转已经确定咗带囡入房,几冇义气,剩番我一个继续睇,睇嗮都冇啱眼缘,都唔知点算,后尾大宇冇办法,带咗件仲没挂牌慨技师俾我,话啱啱培训完,准备挂牌,如果你要既系第一个钟,咁睇吓睇吓都几顺眼,又几有礼貌,从入房开始都保持笑容,OK就渠!服务过程唔多讲,捻骨马马,经验差咗D。不过几咁勤力,重要嗰态度非常之OK!年纪比较细,应该啱从农村出嚟,皮肤够嫩但有小小粗糙感。波型够靓,冇乜毛,好似个白虎。摸吓锡吓已经出嗮水,够紧又够滑,平时我都系口爆一嘢,做一嘢慨。今次屌渠两嘢无口爆,实在是渠吹功一般,有小小齿感,不过我都预咗慨,新人算系咁!埋单718,都算满意!够嫩口嘛!

**** Hidden Message *****

mask0349 发表于 2013-8-3 21:32:28

好好好好女孩子好

Robin 发表于 2013-8-3 21:37:05

gfdhgghgjhgfjhj

407434778 发表于 2013-8-3 21:48:44

小色 发表于 2013-8-3 21:48:46

好刺激呀呀呀

小色 发表于 2013-8-3 21:53:45

好刺激呀呀呀

370958470 发表于 2013-8-3 21:57:07

kkkkkkkkkk

lhc 发表于 2013-8-3 21:57:23

#在这里快速回复#如果您要查看本帖隐藏内容请

xdfffse 发表于 2013-8-3 22:12:12

验一回旺角传说

中原一点红 发表于 2013-8-3 22:27:37

页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 体验常平天鹅湖785#