qsums 发表于 2013-8-8 18:41:35

在常平天鹅湖体验一路向西

隔咁耐系时候要出发
谂番起持续几个月既落雨天
想起就火都尼 难得个天好番少少 引发我一路向西决心 上次去完旺角 尼次试下渠地姊妹场天鹅湖 冇熟最醒目照跟ad打去book左房先 到天鹅湖初次同ad内既阿ken交手 ok既算系跟得贴 过左抽奖时间 如果唔系有机会仲平d 第一转就睇中776 样靓身材走肥 全程自动波 服务做足冇渣流滩 第一Q口爆 抖一阵冲凉到大床按摩一番 状态very good回到气 传统式完成第二Q 精力充沛时间玩得耐d 电话晌够钟 饿左一排终于食番餐饱既 囡囡好嫩口 问到话只有18岁 新上牌岩岩出尼做wor

**** Hidden Message *****

woaizaojiayue 发表于 2013-8-8 19:46:02

dsafsdfsdgsdfadfadsg

wa4742488 发表于 2013-8-8 19:53:36

8829271 发表于 2013-8-8 20:19:04

啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊

kuku4177 发表于 2013-8-8 20:20:37

.isangna.isangna.isangna

lkw00001 发表于 2013-8-8 20:29:54

好东西当然不能错过了!!!!!!!!!!!

tang810810 发表于 2013-8-8 20:32:24

vfhjfkmfjkftgkjfkf

tang810810 发表于 2013-8-8 20:32:42

vfhjfkmfjkftgkjfkf

cutmoon 发表于 2013-8-8 20:52:48

lingyu 发表于 2013-8-8 21:16:49

页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 在常平天鹅湖体验一路向西