爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

体验樟木头之旅,“少妇”风韵滋味,令我十分愉快

qishudj 发表于 2013-8-9 18:35:36 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
最近睇到好多人爆料话上边大风,点点点!!!呢D风都唔知真定假,都喺要自己亲身上去验证下先知!!!咁就近近哋,上樟仔睇下咯,打电话问下LILY今日有无好货喺度先,佢话有个功夫级数既囡囡喺度,仲话要特别介绍俾我试试,我心谂:咩料??咁劲??咁就上去会一会渠先,睇下功夫有几劲,等我同渠 ​​大战三百回合•••••
上到去,入房之后,LILY就带咗条女入嚟,介绍咗一番,我睇咗下,觉得OK涡,少妇FEEL,我钟意!!!仲讲咁多做咩啊,渣渣冧煽门开波啦!!!!
其实桑拿呢家嘢,度度都喺差唔多,最紧要就喺条女好唔好玩咁解!!!呢女一上嚟就将我推喺床度,除我衫裤,跟住就摸上摸下,就捉住我细佬喺度玩,仲话:亲爱的,今天我不会放过你的哦,我要榨干你哦!!!哇哇,喺唔喺啊???突然一阵温暖从细佬下边传嚟,我抬头一望,原来囡囡帮我吹紧涡,哈哈,睇嚟佢仲急过我~~~
吹奏一阵间,我同囡囡讲直接开波算啦,囡囡就攞雨衣帮我带住,跟住坐上我上边,扶住我细佬慢慢咁插入自己下边,好紧窄!!慢慢上下咁郁咗起身,我轻轻咁一下下向上顶,囡囡开始越嚟越兴奋啦••••抓住自己对波喺咁车••••我哋换咗N个姿势,搞得气喘喘,最后成功完成第一Q•••••
喺床度训住,整返支事后烟,再去冲凉••••••

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

椰子 发表于 2013-8-9 19:20:37 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
《最新熟女倶楽部4497

lkw00001 发表于 2013-8-9 19:25:53 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
好东西当然不能错过了!!!!!!!!!!!!

tang810810 发表于 2013-8-9 20:21:26 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
ykghktykgkljfjffk

Kvinwang 发表于 2013-8-9 20:38:08 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
er v t g y g y h y h y h

liye1122 发表于 2013-8-9 20:44:03 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

xgf_jdbg 发表于 2013-8-9 20:51:25 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
ddddddddddddd

kmt2012 发表于 2013-8-9 21:13:19 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
对着我放电,身材丰满,就她啦。我就喜欢黑丝秘书的感觉!

林中白狼 发表于 2013-8-9 21:18:20 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶

wa4742488 发表于 2013-8-9 22:06:06 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
回复 支持 1 反对 0

发表回复