爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

东莞打风后的happy day ~旺角#839~

paranoia 发表于 2013-8-9 18:53:27 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
话说刚刚过去既星期日, 諗住同损友a去转深圳鐶球, 点知芳芳电话已经唔通了, 刚刚发现连我早排的鐶球包胶都俾版主delete了, 唉~究竟鐶球会唔会重生呢? 我希望会吧~因為我好挂住好多佢地既囡囡呀
既然深圳主场无开,唯有去常平主场了~ 喺关口先打电话俾阿勇经理问问天气, 得知已经回復正常, 就同损友a拿拿声买飞坐和谐号向旺角出发了~坐车中途损友a已经急不及待用电话去旺角个wechat睇定相选女了~ 我就无咩心水, 去到旺角至算, 当火车到达墇木头就打电话俾经理叫定车喺同心接我地, 顺便帮损友a呢个死仔留牌, 原来佢睇中左#896 (个样qq地, 有啲似电视台姐仔姚乐怡) 下面系佢广告相, 大家话似唔似?
    好啦好啦, 到达旺角, 时间系六点九, 距离七点半开show仲有四十五分鐘, 由於损友a已经留牌, 所以佢已经无兴趣睇show了, 甘我唯有叫阿勇叫啲囡俾我睇睇, 点知阿勇叫晒所有囡喺走廊俾我睇, 哈哈~佢真系唔话得, 由於我本身心仪既#760同埋#955都无返工, 唯有叫阿勇介绍下, 佢就介绍#839俾我, 话佢同之前我食过既跳舞天后#755都系玩得之人, 好啦, 甘就#839啦, 之后我就同损友a各自带女上房了~
上房后, 我就同#839讲, 经班话你好玩得架喎, 佢就笑住揽住我, 讲"你一阵咪知囉~" 之后佢就开始跳起佢既脱衣舞, 然后慢慢走黎我身边去挑逗我, 坦白讲, 囡囡唔系相头组, 但系做每样服务都好好投入, 而且皮肤又几好, 几滑~ 好快我就被佢搅到细佬充血了. 跳跳下, 佢唔知边度準备定张湿纸巾, 擦擦我细佬就一口含落去了~ 哗, 爽到呢~ 服务形真系服务形, 呢啲囡口技真无得顶~ 将我条j不停上下含既同时仲可以用条佢条痢去将我条j打转, 讲真, 普通人一定唔顶得耐会出火, 我就唔想口爆啦, 所以差唔多就示意佢带袋入洞~ 哗, 可能佢含j太舒服了, 抽插左唔够3分鐘,我就投降了~
唉, 太失礼了, 自己都未真正享受做爱既舒服就出了, 心里不是味儿....唔得, 等我快啲拿拿声带佢去水床继续服务我, 等我细佬快啲受到衝击再作战先, 水床个part佢亦做得唔错, 特别波推, 佢系用佢对波粒波的去同我轻轻推的, 哗~真系另有一番风味, 好快好快, 我细佬已经有小小反应了~ 水床个part完左后, 就返去张正常既床帮我按下摩, 搅下细佬, 之后又用佢纯熟既口技為我细佬服务了~今次佢连我袋袋都搅埋, 想唔充血都唔得啦, 之后好快就再上袋作战了, 又於头先第1q只系男上女下3分鐘就收工, 今之我要玩下狗仔式先, woo...唔知系咪我好变态, 我好q鐘意捉啲囡对住块镜俾我狗仔, 唔知点解一边插一边望住佢地个样我会越插越起劲既, 前前后后抽插左400-500次 , 插到佢背脊都出晒先身汗, 之后就女上男下, 唔知系咪佢真系俾我插到动情了, 佢竟然主动整个咀埋黎同我大车 (头先第1q系无车轮的, 只有碰碰车)...女上佢真系un得好似好high甘, 我瞓系床到都主动将细佬向上顶番上去黎配合佢, 佢叫到呢...真系大声~ 最后转返男上女下, 举高佢双脚上肩头, 插到佢最入, 佢啲水多到系我插到佢系会发出"支支"声的, 最后插左佢20-30分鐘就发射了, 爽晒~
之后大家休息左一阵就冲凉著衫走人~ 下面啲相系我问过佢帮佢影的, 有师兄问过我点解可以影甘多囡相, 我只能够答出黎做既囡有好多种: 有啲囡搵钱系好搏, 俾你影相同就晒你要求, 為左可能系等你回头返啅, 搵多啲钱~ 有啲囡出黎做就唔想俾甘多人知(特别屋企人), 所以唔肯影相, 甘大家就无谓强人所难~ 所以我之前啲报告唔系全部都有相, 影到咪同大家分享囉, 影唔到咪出纯文字同大家分享囉~

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

椰子 发表于 2013-8-9 19:21:02 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
《最新熟女倶楽部4497

lkw00001 发表于 2013-8-9 19:23:46 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
好东西当然不能错过了!!!!!!!!!!!!

tang810810 发表于 2013-8-9 20:18:33 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
5687485865tyrheer

liye1122 发表于 2013-8-9 20:46:56 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

xgf_jdbg 发表于 2013-8-9 20:58:51 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
ffffffffffffffffffff

林中白狼 发表于 2013-8-9 21:16:11 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶

harry88720 发表于 2013-8-9 21:40:27 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

jimo46 发表于 2013-8-9 22:22:50 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
东莞风还没有打完吧

wa4742488 发表于 2013-8-9 22:32:01 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

发表回复