爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

★★★★★90后的桑拿MM★★★★★

嘿咻哥 发表于 2013-8-10 09:13:47 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x

小弟話曬都喺叱吒多年老蟲,相信大部分嘅囡囡領略過我嘅威力後,都讚不絕口。小弟都唔知為東莞囡囡流過咗幾多汗,耗過咗幾多彈藥,咩樣嘅囡囡都已經見識過啦,但喺偏偏上個禮拜喺尾燈個經理推薦嘅波神喺少見啊!

後生時喺常平都有見過,但當時對呢一類型卻唔感興趣,宜家覺得真喺有滋有味!!
      同屋企果件早已過咗該激情嘅時候,我嘅性福已靜雞雞向東莞常平轉移。上個禮拜,啱完筆生意,心情大好,咪打電話俾尾燈個經理訂房,一見面就招呼周到,單獨安排我入房揀囡。幾輪之後,囡囡都喺一般,經理見

我無興趣,向我推薦咗個波神。入嚟一睇,果然不得了,兩個燈籠生喺個胸度,體積絕對喺大個只。心潮澎湃,就佢啦!
      囡囡拖住我嘅手入房,手被波波夾住,一邊行一邊跳動,感覺十分之震撼!入房,忍唔住張大手去狂抓,一隻手包唔住一個,我已經按捺唔住啦,“快除!”一對雪白嘅波波呼之欲出,我恨不得將個頭埋入乳溝入邊享

受果仲窒息般嘅肉彈。

纏綿一陣之後,囡囡帶我去沖涼房繼續。口爆口技沒得頂,咁大個波波唔做波推實在浪費,波波喺我身上每一寸肌膚劃過嘅時候,我都好似觸電一般!囡囡將我嘅細佬埋喺對波下邊,雙手用力咁擠啊擠,我嘅細佬瞬間消失咗

,擠咗數十下,囡囡攰了,難為佢挺住幾斤重嘅波波。互相摸摸錫錫快速沖完涼轉戰床上。
    有大波嘅囡囡性欲特別強,啱開始我仲可以占上風,男上女下,交過一次貨之後。囡囡10分鐘就可以恢復,又過嚟挑逗我細佬,我被她嘅波波壓到頂唔順,翻身提槍插上去。諗唔到今次堅持咗十五分鐘先交貨,呢個囡囡

誘惑太大啦!不過接落嚟我就攰到咩咁,囡囡仲性趣盎然!好在我身體唔錯,如果唔系一定俾佢搞死!最後囡囡對我大加讚賞!
    去片!

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

楼主| 嘿咻哥 发表于 2013-8-10 09:17:18 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

★★★★★分享一个好网站给蒲友们,绝不会让你们失望的!★★★★★http冒号//baid点us/mzdH

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x

li021111 发表于 2013-8-12 01:13:28 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
经济和各共和国国防法规

iamzw 发表于 2013-9-2 15:25:12 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
谢谢楼主分享Q

dogshiwo 发表于 2013-9-2 16:11:49 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
rrrrrrrrrrr

ming 发表于 2013-9-2 21:55:23 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

nicolasfoley 发表于 2013-9-8 03:54:36 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

ronguu 发表于 2013-12-18 14:13:25 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
ggcgyhtyhujjij

hxla123 发表于 2013-12-22 10:38:43 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
'''''1'''''''

大小一 发表于 2013-12-22 16:10:03 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

发表回复