qishudj 发表于 2013-8-11 14:53:52

常平两日喧嚣(上集

上月尾呢月头东莞打风,虽然心痕想北上玩,但有心无胆。周五雨过天晴后安奈不住只身一人冲关北上,实施一路向西活动。第一个猎物常平旺角808#,一路听X龙讲渠服务一流、身材比例一流、仲系舞蹈表演领队,舞姿一流,有三个一流哽一定要试一试喇,book咗夜晚十一点半慨牌,顺埋过夜。
      到咗旺角仲没够过夜时间,系金豪茶餐厅食个餐蛋公仔面医个肚,等过夜时间。食完后啱好够钟,走上去报咗手机尾数入房等808#,点知经理话要再等等先,808#之前有个点钟仲没落钟,心谂红牌系咁,反正我过夜,咪等等咯!大概十二点左右,经理拖住808#入嚟讲几句客气话走咗出去,将空间留俾我同808#。
       808#果然够放,一开始就已经扑上嚟对我喐手喐脚,跟住按低我系床度,跳舞俾我睇,的确一流,波正够大够粉,无肚腩,表情好淫荡,不知不觉细佬已经扯旗,俾佢除嗮我杉后开始帮我吹箫,吹箫几得吓,深喉够深、表情够姣,喉咙中配合发出D淫荡声,让我热火焚身。最后忍唔住射咗出嚟,全部喷系渠对波上,精子纯度很高,乳白色!      同808#一起去冲番个鸳鸯浴,跟住做水床,水床很平静,除咗享受服务中倾咗几句其他冇搞乜嘢。番床度时已经休息好,战意十足。换番我主动,几招落嚟808#已经气喘吁吁,骑马上阵。一阵冲杀声……,“老公你好厉害”,“好棒哦,好舒服啊”,“老公再快点,我还要”。冇几耐我就顶唔住俾佢“老公”大法吸咗出,真系够姣!       做完第二次后都仲有时间,同渠一边睇四仔,一边抽吓水。过多阵细佬又要食,睇吓快到时间唔知点算,加钟又唔抵,囡囡很善解人意,最后帮手吹咗出嚟。连出三水,几好瞓,一瞓到天光。   

**** Hidden Message *****

lkw00001 发表于 2013-8-11 15:38:25

好东西当然不能错过了!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

crazy5255 发表于 2013-8-11 17:34:29

哦噢噢噢噢噢噢噢噢噢噢噢

lingyu 发表于 2013-8-11 17:42:48

rtyhgf 发表于 2013-8-11 17:44:17

gggggggggggggggggggggg

mhq0619 发表于 2013-8-11 18:10:43

ggggggggggggggg

liye1122 发表于 2013-8-11 18:50:25

15188355973 发表于 2013-8-11 18:57:12

很一般呀呵呵

Kvinwang 发表于 2013-8-11 19:01:45

Dtftfyguhuhihhi

530385 发表于 2013-8-11 19:06:11

厉害厉害厉害厉害
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 常平两日喧嚣(上集