爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

鑫泰#08= 独自去搵吃竟然遇上莞式服务的桐桐

liuxiao30 发表于 2013-8-16 13:59:54 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
前几日见到梁兄出份鑫泰..鑫泰?边到来咖?系各位师兄口中得知大半年前都有广告..
可能我新来唔知..凡系啱挂广告慨我都会偷偷地一个人走上去试试慨..
今日收工之后就同朋友走去吃个饭就坐车上深圳..上到来都成九点几了..
直接地铁上来行一分钟左右就到了..都唔算太难搵..上到去冲个凉之后睇都唔睇了..入房..
直接轮牌..每一次去新场都系怀住蛊惑子山鸡慨理论..等待囡囡来慨过程系最兴奋慨..
因为唔知道渠系乜样..高矮肥瘦咩都唔知..哈哈..我等待慨过程都未超过一分钟就听到叩叩两声敲门声啦..
咦?好似广告个#8号来喔..间房好暗..睇唔清楚..入到来介绍自己系#8号..原来真系渠..
俾手牌渠报钟..问我要边个服务..我话肯定波dee啦..做港式不如我返香港自己来..
后来渠笑笑口咁就报钟了..

Part One:

正骨力水都ok慨..渠都成日问够唔够力..要唔要大力D或者细力D..
全程有倾有讲..都几好笑..过关..因为唔系志在按摩..快快脆出去攞野..

Part Two:

入到来手攞几杯也+一张保鲜纸..问清楚原来间场个个都系用膜慨..咁唯有用膜lor..
互相卸甲之后先服务..扒低..中路唔大..不过就胜在吸手..系背脊到扫下扫下都算几舒服..
一边扫一边系我耳边细细声咁讲亲爱的亲爱的..舒唔舒服啊咁. .
扫完之后感觉到背脊好暖好暖..突然俾佢个口吸住我背脊系咁刮..哇..咦招唔系东莞慨刮痧?
转身之后又来一口暖水..系前面系咁刮..刮完之后就系我身上濑..由lin到肚脐再到三角位..
之后停咗..我以为冇啦..点知一口含住蛋蛋..之后由蛋蛋濑上棍到..来咗几下环保..正..
佢仲话私人醒慨..其他人冇咖..我话系咪咖?虽然带住怀疑慨态度不过都几开心..
咁慨服务我都系除咗东莞先试到..除咗毒龙其他基本做齐..
之后落油加膜..冰火互换..但系加膜吹肯定吹我唔爆慨..见我唔肯就范来招69吹..
咁就渠有渠吹我有我玩啦..一样吹唔爆..
吹咗一阵我见渠真系攰攰地就叫渠不如手打啦..
上来之后考个车牌先..又得喔..不过就电单车..一阵过后就肯定爆发啦..
清洁完洗完手返来抓住渠倾计..倾咗唔够10分钟就听到电话响了..
手拖手出去冲凉换衫走人..结束咗我今日偷偷一个上来玩慨行程..

囡囡资料:
号码#8..叫桐桐..大概25岁..B波左右..湖南人..国粤双语频道好沟通..夜班..
比较好倾..唔会冷场..

三宝指数(个人指数.仅作参考):
上路:4 (收唔到利息)
中路:6
下路:5 (可以入裤.捽到出水.但不可指插)

总结:场所门口比较细..冲凉房冇放手机慨地方..希望改善下啦..
临走果阵见到#3..ok喔..相头都算ok..瘦底..

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

windl 发表于 2013-8-16 14:20:53 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

xdfffse 发表于 2013-8-16 15:01:51 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
樟木头第一波霸

manshuang123 发表于 2013-8-16 18:28:53 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
做人要厚道,看帖要回

mmm3333333 发表于 2013-8-16 18:40:26 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
asdfasdfadsf

zl0348 发表于 2013-8-16 18:52:41 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看看看看看看看

8829271 发表于 2013-8-16 19:03:10 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
aaaaaaaaaaaaaa

zch1978 发表于 2013-8-16 19:11:58 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
旋式演奏美妙乐曲

zch1978 发表于 2013-8-16 19:12:26 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
旋式演奏美妙乐曲

rebette 发表于 2013-8-16 20:33:57 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
章的太丑了
回复 支持 1 反对 0

发表回复