野火燒不盡 发表于 2013-8-20 18:46:11

天鵝湖明星,718徐x珊,正正正!

打完风出征天鹅湖,我準时4点鐘到,等佢4点半行花街选囡囡,开场前同经理吹下水,问下最近风势,佢话都系个别事件喎,听完真定假就自己判断了,出黎玩有时唔惊得甘多啦!当日见师兄唔多,可能真假风都打紧,所以拣天鹅时唔驶急,一轮挑选后加埋经理意见,最后落实718号,个人觉得佢真系有七分似徐x珊,入到房我有同佢讲,佢话好多人都话佢似,我话有个明星肯同我玩两粒鐘,真系好好feel,跳舞果d不如飞左佢啦,囡囡话你中意点就点啦,呢两个鐘会听晒我指挥,哈哈既然系甘样就唔好浪费时间,直接开战啦!佢解我甲时仍然跳左段火辣贴身舞过我叹,被佢贴住黎除衫,我又渣又摸佢嫩嫩身体,别有一番风味,见到我一柱擎天,718做个简单清洁就一担唔放,樱唇加香舌轮流攻击,仲要望到我实一实,呢种av式诱惑真系爽,我示意唔好爆住,去水床先继续,甘我地就响水床度黎个一气呵成,完成第一砲!接住回到大床上倾阵计,囡囡又开始瀨我lin lin,礼尚往来我都唔客气,吮到佢依依呀呀,前戏做足就提枪直插神仙洞,男上,坐莲,半边,衝呀衝呀衝呀.....唔知几多下狂插下爆左了!我抽中左50大元奖,所以埋单系718

**** Hidden Message *****

nidaye 发表于 2013-8-20 18:59:12

开组玛丽敢把

shuangfei 发表于 2013-8-20 18:59:30

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

biaoge 发表于 2013-8-20 19:30:40

Kvinwang 发表于 2013-8-20 20:22:47

Dcdcfcfvfvfvfvfvfv

wuliaoge626 发表于 2013-8-20 20:24:38

多谢楼主提供的信息。。。。。。。

Lexv 发表于 2013-8-20 20:26:45

tgtgtgyntv

crazy5255 发表于 2013-8-20 20:32:04

噢噢噢噢噢噢噢噢

牛夕 发表于 2013-8-20 20:40:32

YUANPI 发表于 2013-8-20 20:45:09

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 天鵝湖明星,718徐x珊,正正正!