爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

东莞天鹅湖体验又有花街,花街后体验706#

cnyunxi 发表于 2013-8-30 08:57:09 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
琴日收到天鹅X宇活动通知,话月尾三日有大型活动搞,之前有风时无搞到活动抽奖,所以有大把资金搞呢三日,奖金提高,最大奖一千喎。虽然唔在乎呢小小钱,但有得悭边个嫌钱多,而且打风时大家都有排没玩桑拿,心痕痕慨嘛!前两日先有团友问过我可唔可以去,今次约上渠一起。
     我哋睇四点半果场,有唔到四十条囡拣,为咗争到水床靓房,嗱嗱声送花(既系拣囡)。工号706#,幼幼,波路中等,胜在有相头,够后生,够平718蚊全包。花街时已经摞到房拣咗囡,所以走几转睇吓有冇其他心水,影几张俾各位师兄过眼瘾!

抽奖冇运行,得番一旧水,朋友运气好到爆抽到五旧。都好,悭得一旧系一旧。下张相前面第二个即系706#,系唔系够幼嘞

入房706#跳咸色舞俾我睇,转头跳时俾我偷影咗几张

转正面,眯埋眼好深情咁跳,又俾我偷咗张

摞条鞭出嚟吓得我手机差D落手  

做正经嘢时都有偷影,不过呢度唔俾摆,露点

706#做桑拿时间唔长,服务中等啦。需要男方俾D耐心去“教育”渠,几好笑容,性格乖够听话
     车渠时需要慢慢嚟,上的太快会有小小痛,识玩人士俾D前奏就会有好大惊喜,可以舌吻
     前奏做的好下面就好多汁,做运动时有快感
     水中箫时如果你细佬唔系好大,可以慢慢深喉,感觉一流。
     倾解时多讲D笑话渠会面红,果阵时抽水就好容易啦,俾摸俾锡都可以玩69      总体上讲,706#服务算及格,太后生,属于慢热型,需要男方细心呵护与适当挑逗,呢两个钟就会玩的好开心啦! 最后祝各位师兄都可以搵到好嘢食,食到好嘢都推荐俾大家,冇独食,咁样唔啱慨:\\\\\\\'(

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

pigking 发表于 2013-8-30 09:38:08 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
dddddddddddddddddddddddddddddddd

keyvia 发表于 2013-8-30 09:46:22 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
皮肤看上去好光滑

nlss007 发表于 2013-8-30 10:59:44 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶

cjzd001134 发表于 2013-8-30 11:24:46 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
dddddddddddddddddddddddddddddddd

u153371291 发表于 2013-8-30 11:47:57 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
顶顶顶顶顶达到

yijiaoqian 发表于 2013-8-30 16:27:26 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
男人的天堂啊,真实啊

mmm3333333 发表于 2013-8-30 16:36:51 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
asdfasdfad

earthcmd 发表于 2013-8-30 16:52:03 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
dsafdsfewfds

zhy_0418 发表于 2013-8-30 17:52:38 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
谢谢楼主,回复看看。。。。。。。。

发表回复