杨过11 发表于 2013-9-10 18:26:09

水鸭主场体验新JS的疯狂

又要去广州,夜晚无聊就打算去CP过夜。 近排又听讲话有风,都系去水鸭算数,有几个囡囡都想试下。去到冇水床,都知有风啦,不过半夜又走唔到,细佬战胜理智,睇囡啦。 不过照旧冇运行,所有想式的囡囡都见唔到。 经理安排个新来囡囡×@(,话特登留比我。 囡囡20才,四川人,样都几靓下,去马! 囡囡制服除底后,个心一沉,妖,得A波. .....对于我这个乳神爱好者来讲,真系冇feel... 囡囡话我系今日第一个客,要令我舒服,好主动挑逗我,玩下玩下,车下车下,来feel就开战。 点知一开战囡囡好似开痕turbo咁,全程叫到拆天咁,又贵死咁肉紧,下面水流到条毛巾全部湿了,好有feel下完成2Q。 观察CP有风,各位ching去都要问下天气先好

tyzg 发表于 2013-9-10 19:48:06

如果您要查看本帖隐藏内容请

ben19850425 发表于 2013-9-10 21:21:29

dddddddddddddddddddddddd

twtynk1 发表于 2013-9-10 23:43:30

参与/回复主题关闭
RE: 水鸭主场体验新JS的疯

harry88720 发表于 2013-9-11 00:01:51

zhc1509 发表于 2013-9-11 13:16:36

hhhhhhhhhhhhhhhhh

貓爺 发表于 2014-2-9 16:06:48

zgq4779 发表于 2015-6-17 08:08:24

:loveliness::loveliness::loveliness::loveliness::loveliness::loveliness:
页: [1]
查看完整版本: 水鸭主场体验新JS的疯狂