爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

到樟木头体验新娘水床

icelee 发表于 2013-9-16 21:00:00 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
因工作关系,加上前排打风所以都有成半年无去樟仔,听讲樟仔已经打完风,前晩系广州飮完酒,琴日路经樟仔就打俾情人岛ANDY问问天气,一问之下唔止天气放晴,原来重有好多因附近大风而迁移过去既岛民,呢D情况就一定过去睇睇咩环境啦,一落火车ANDY就已经系XX基出面等紧。
   去到先知原来岛上既主题乐园已经全面开通,有新娘乐园、动车乐园同野战乐园,今次玩左新娘乐园,今日既新娘系628,入房先互相除衫,之后阿妹问我冲凉先好无,我见反正成身汗,所以无所谓,阿妹先准备先玩水床,水床一向系小弟SN最爱,各位C兄都知情人岛张水床系最大既,所以都系小弟最爱,讲返服务,阿妹既水床服务几有水准及到位,又好倾,边服务边倾计,令你唔会觉得闷,波推舒服到唔识讲,做完水床服,阿妺出奇地问我,不如系水床上面做,都好我都好耐无系水床上面做过,先黎个女上,听到阿妺叫声好正,又唔系大声,系想叫与唔想叫之间,由喉底发出既声系最好听,我当然配合阿妹既动作啦,当阿妹我爬系我身上既时候,我加强攻势,阿妹越揽越实,系我耳边发出随着攻势既动听声音,望住天花块大镜,视觉、听觉、感觉,正爆,正当阿妺享受紧既时候,我坐起身,大家面对面坐我继续攻势,睇住阿妹胸前对肉球上上落落,又系另一种视觉享受,最后阿妹跪系水床边,我就企系地上后入式完事。

冲冲水返上大床,继续享受阿妹其他服务,基本服务都做得唔错,全程有交流有沟通,再黎第二次戏肉,阿妹先黎招独吹,阿妹手口活几好,水准之上,再次进攻,今次由小弟主动,下下到底,下下拍拍声,阿妹承受住我既冲击下再承受我既连续,阿妹叫声亦开始大声,我节奏亦越来越快,最后100米冲刺,阿妹既叫声已经跟唔到我节奏,但最后我都系滩软系阿妺身上,阿妺都好满足咁揽紧我,享受剩温

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

twisn 发表于 2013-9-16 21:09:25 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
谢谢楼主分享

biaoge 发表于 2013-9-16 21:16:26 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

好色一狼 发表于 2013-9-16 21:27:41 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
要查看本帖隐藏内容

asdasdasdsda 发表于 2013-9-16 21:40:29 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
实打实大师

touxinzei 发表于 2013-9-16 21:46:12 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
aaaaaaaaaaaaaaaaa

hagabaga 发表于 2013-9-16 21:48:22 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

qazplmwsx 发表于 2013-9-16 21:56:03 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看上去不错啊!

ppooiiuuyytt 发表于 2013-9-16 22:29:45 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
您要查看本帖隐藏内容

yuwie2001 发表于 2013-9-16 22:50:08 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
非法环境和规范等等等等

发表回复