爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

体验花园酒店的快活宫766#一步到位

hrq456 发表于 2013-9-21 08:08:44 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
呢排枕住蒲樟仔蒲,有个f推荐我去「花园酒店」,话果到啲女都几ok吓!

上到去,一个叫阿飞既经理去服务我,我觉得佢都好好人,好帮我。我话我第一次上去玩,想有个好d既经历,佢就介绍咗766号俾我(拣

女过程我唔讲,都睇咗几论先),话佢波大,服务好。
  阿飞仲俾咗张卡片我,仲话下次上去前要俾个电话佢,会有折扣。加一服务要订位等等。到介绍766号,十八岁,不过对车头灯劲大 。一

隻手只揸唔晒,我估系d cup挂…各有经验既师兄试过后要话返俾我知系也cup。虽然大,但唔dum。
   一开始,佢先开音乐,叫我座系床边,佢系我面前跳脱衣舞,黑色内衣,t-back,个车头灯弹下弹下好爽。我当然上下其手啦!系一路大

家互除后,佢用口帮我带套,系度狂吹,一路吹,一路姣望我,好有av feel 。大概五分鐘后,佢就叫我瞓底,坐咗上黎我度,我当然狂插

佢啦!佢狂叫之餘亦反击,用佢最强既导弹压到我透唔到气。一路插佢,一路睇住两团倒吊肉球系度跳,果然系好享受 。其间仲kiss咗一、

两下(算啦,佢之前都系含套啫!出黎玩,唔諗甘多,而且都系轻吻,唔系法式… ),好有女朋友既感觉…(不过我女友系a… )。跟住转咗我

系上面,狗仔式等等。我一向都知我系要搅好耐先出到,好多时都要搅成半个鐘以上先出。今次我都搅咗四个字先出到,不过佢都无任何怨

言。我用狗仔式个时,同佢一齐对住块大镜,一路搅一路睇到佢既痛苦样,同佢对肉球,一个字,正。

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

BIG_GUN_KIRA 发表于 2013-9-21 08:46:36 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

yuwie2001 发表于 2013-9-21 08:58:58 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
小旭好好好热热天广告

Kvinwang 发表于 2013-9-21 09:01:33 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
sxdxgbybhyyhyhhy

lingyu 发表于 2013-9-21 09:22:27 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

lkw00001 发表于 2013-9-21 09:52:54 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
好东西当然不能错过了!!!!!!!!!!!!!!

hrs007 发表于 2013-9-21 10:16:57 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
ghdgjhhkjhkjhkjl

azadong 发表于 2013-9-21 10:34:45 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
kan tu hui tie

manshuang123 发表于 2013-9-21 11:06:55 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
做人要厚道,看帖要回

songtaobj 发表于 2013-9-21 11:18:09 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
顶顶顶顶顶顶顶顶顶

发表回复