爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

体验常平天鹅湖,番食第一篇章808#

yeats520 发表于 2013-9-30 09:48:53 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
春节时去过cp天鹅湖,只系睇过七八条囡,搞到大家扫兴。所以转咗场去逸豪,逸豪之前真系唔错,囡多又平。但依家d囡升嗮价,睇中d囡几乎都过千银,大佬依家港纸100换79个几,去次桑拿真系好似去次“黄金屋”。唯有返番6臺再睇过有否“平靚正”嘅场,去过樟仔两次,走过三间都无遇到过心中所爱,有够衰。其实都有我自己嘅原因,我太过挑食,觉得山长水远甘过去,系都要搵条靚野嘅啦。所以决定都系cp首选。

啱好公司d野差唔多搞掂嗮,所以约上friend上cp玩多两日,為咗方便,系深圳揸车过,先去逸豪走番转,睇睇有无靚正平美囡,睇过后有系有几件都ok,但太贵全部千二蚊银,谂住再睇睇。所以走第二间天鹅湖,天鹅湖依家d囡仔够多了,四点半睇秀有三四十个,有裸选,我就睇中个808#,大波走肥,睇个样好似几姣一路行一路笑,问咗价钱868蚊,仲可以抽奖,甘就抵玩啦,问两个friend有无心水,都话有,所以大家决定留系度玩,所以我留咗808#,佢地两个拣咗两个768蚊嘅裸选技师,其中一个我记得系718号,后生大波,另外果个我唔记得。
   抽奖三人全中五十蚊,无人中大奖,我话系唔系有嘅?大宇个衰仔随便伸手一摸就摸到一个三等奖,搞到我地无野讲,算啦,五十同一百都系悭。跟住大家分房开波啦,呢次条囡真系令人满意,有服务、有态度、够热情又肯俾我影相留念,掂!

第一q,口爆。条囡跳舞够荡,表情逼真,挑逗手法一流,吹簫勤力不嫌赃,得途中换冰时吐咗一啖口水之外,鳩仔不离口,配合d淫荡叫声,俾佢吹咗出嚟,子孙全部飞奔到佢对车头上。

服务,冲个凉上水床,先擦背,后波推。毒龙取消,我唔钟意。水中簫我最爱,我功力最多得两野,呢次俾佢吹一阵后自动投降,有理由唔自己主动一次嘅,所以番床继续休息。

第二q,享受服务时不忘抽水,锡吓摸吓揸吓揽吓,鸠仔一路硬,再试多次佢箫功后,开始车佢,一路车一路猛又揸又锡对靚车头,呻吟声,身体不停的碰撞声系当时嘅主旋律,越嚟越多汁,好鬼滑,顶唔顺最后快多几吓爆嗮浆出嚟,完成第二q任务。

售后,条囡简单帮手清理鳩仔后爬我身上休息倾解,透一阵后冲凉,睇吓差唔多够鐘,而且我都食饱,著衫出房埋单,868减50,埋单818蚊。送我到休息厅等佢地,等咗成三四个字两个仆街仔先出嚟,唔知佢地有玩得几开心,出嚟后同囡仔都仲有d恋恋不捨。大宇行过嚟问玩得点样时果两条友仔都仲未回神,哎,深陷了!

天鹅湖硬件

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

lijiaxiong 发表于 2013-9-30 10:02:20 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

jjpanda 发表于 2013-9-30 10:02:37 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

kingofthinker 发表于 2013-9-30 10:18:00 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

kevinsese 发表于 2013-9-30 11:05:50 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

早起睡觉 发表于 2013-9-30 11:20:31 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
的的顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶

tianh 发表于 2013-9-30 11:21:34 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

zhshua98 发表于 2013-9-30 12:29:50 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
XXXXXXXXXXXXXXXX

流浪猪 发表于 2013-9-30 12:44:52 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不错,又占了一个沙发!
回复 支持 0 反对 1

kmt2012 发表于 2013-9-30 13:12:21 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

发表回复